• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

JTBSO: Jamrichová do štvrťfinále!

Renáta Jamrichová postúpila po senzačnom výkone do štvrťfinále dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2022. Pätnásťročná hráčka Národného tenisového centra zvíťazila v druhom kole nad šiestou nasadenou Rumunkou Jaqueline Cristianovou (151. WTA), ktorú v dramatickom zápase zdolala 7:6(1), 3:6, 7:6(8) za 162 minút. Zverenka trénera Jána Matúša si vo štvrťfinále zmeria sily s lepšou z dvojice Anna Karolína Schmiedlová - Katarína Kužmová.

17. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Šramková aj Vargová končia

Rebecca Šramková (na snímke) sa neprebojovala do štvrťfinále dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2022. Zverenka trénera Jána Sabovčíka a kondičného Dávida Olasza nestačila v druhom kole na ôsmu nasadenú Niginu Abduraimovovú z Uzbekistanu a podľahla jej 2:6, 4:6 za 86 minút. Dvadsaťšesťročná hráčka Národného tenisového centra na turnaji pokračuje ešte vo štvorhre po boku Renáty Jamrichovej. Vo štvrtok večer nastúpia na štvrťfinále, v ktorom bude na druhej strane kurtu stáť opäť Abduraimovová spolu s Poľkou Paulou Kaniovou-Chodunovou.

17. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Schmiedlová ďalej

Anna Karolína Schmiedlová postúpila do druhého kola dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2022. Nasadená jednotka si v úvodnom zápase hladko poradila s Rumunkou Cristinou Dinovou a zdolala ju 6:2, 6:3 za 66 minút. Zverenka trénera Ladislava Simona a kondičného Ladislava Olasza si v ďalšom zápase zmeria sily s kvalifikantkou Katarínou Kužmovou.

16. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Jašková víťazne

Anika Jašková sa prebojovala do druhého kola dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2022. Devätnásťročná Slovenka si v súboji dvoch kvalifikantiek poradila s Britkou Freyou Christieovou a v maratónskom zápase ju zdolala 4:6, 6:3, 7:6(5) za 162 minút. Jaškovej, ktorú trénersky vedie mama Radka Zrubáková, sa v treťom sete podaril husársky kúsok. V tajbrejku prehrávala už 0:5, no dokázala otočiť na 7:5, čím si zabezpečila postup ďalej. V druhom kole sa stretne s ďalšou kvalifikantkou Amarissou Tóthovou z Maďarska.

16. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Šramková postúpila

Rebecca Šramková sa prebojovala do druhého kola dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2022. V úvodnom zápase so švajčiarskou kvalifikantkou Bojanou Klincovou síce prehrala prvý set 0:6, potom však chytila herný rytmus a v ďalších dvoch setoch už bola na kurte lepšou hráčkou. Po víťazstve 0:6, 6:3, 6:3 postúpila do ďalšieho kola, v ktorom sa stretne s ôsmou nasadenou Niginou Abduraimovovou z Uzbekistanu. 

15. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Viki Kužmová v singli končí

Viktória Kužmová nepostúpila do druhého kola dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2022. Piata nasadená hráčka nestačila v úvodnom zápase na mladú talentovanú Češku Nikolu Bartůňkovú, ktorej podľahla 3:6, 7:5, 3:6 za 112 minút. Zverenka trénera Tomáša Hrunčáka a kondičného Kristiána Cupáka sa v Bratislave predstaví ešte vo štvorhre po boku mladšej sestry Katky.

Všetky informácie o podujatí - pavúky, program, fotografie - nájdete na oficiálnej stránke turnaja www.jtbankaslovakopen.sk.

FOTO: tenipo

15. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Vargová postúpila, Balus a Méri nie

Nina Vargová postúpila do druhého kola dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2022. Držiteľka voľnej karty nastúpila v úvodnom kole proti siedmej nasadenej Rumunke Alexandre Ignatikovej, ktorá jej za stavu 4:0 z pohľadu Slovenky zápas vzdala. V ďalšom zápase si zverenka trénera Martina Zathureckého a kondičného Ladislava Olasza zmeria sily s Češkou Barborou Palicovou. 

15. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Katka Kužmová ďalej

Katarína Kužmová (na snímke) postúpila do druhého kola dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2022. Úspešná kvalifikantka si v prvom kole hlavnej súťaže poradila s Turkyňou Zeynep Sonmezovou a zdolala ju 6:3, 4:6, 6:4 za 121 minút. Mladšia zo sestier Kužmových si v ďalšom kole zmeria sily s víťazkou zápasu medzi nasadenou jednotkou Annou Karolínou Schmiedlovou a Rumunkou Cristinou Dinovou.

15. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Jašková a Cíleková pokračujú v šľapajách svojich mám

Finálové kolo kvalifikácie na turnaji J&T Banka Slovak Open 2022 zviedlo proti sebe dve mladé hráčky, ktoré pochádzajú z tenisového prostredia. Anika Jašková (na snímke), dcéra Radky Zrubákovej, proti Laure Cílekovej, dcére Kariny Habšudovej. Navyše sú dievčatá aj klubovými spoluhráčkami, čo ich vzájomnému zápasu pridávalo špeciálny náboj. Do hlavnej súťaže napokon postúpila Anika, pre ktorú víťazstvo znamená prvú účasť v hlavnej súťaži na šesťdesiattisícovom turnaji ITF v kariére.

14. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos v Helsinkách vypadol

Norbert Gombos sa neprebojoval do druhého kola dvojhry na challengeri 90 v Helsinkách (67 960 EUR, tvrdý povrch hala). Štvrtý nasadený hráč nestačil v úvodnom kole na Taliana Mattiu Bellucciho a podľahol mu 6:4, 6:7(3), 1:6 za 127 minút. Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza by sa mal v tejto sezóne predstaviť ešte na turnaji v talianskej Andrii.

14. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Jamrichová víťazne

Renáta Jamrichová postúpila do druhého kola dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2022. Držiteľka voľnej karty zvíťazila nad Češkou Dominikou Šalkovou (311. WTA) a zdolala ju 7:5, 6:1 za 67 minút. Zverenka trénera Jána Matúša prehrávala v úvodnom sete 2:5, no nezložila zbrane a dokázala otočiť vývoj na svoju na stranu. V druhom dejstve už na kurte dominovala.

"Ani som sa nenazdala a za päť minút bolo 0:3. Potom sme si obe držali servis, ale už to neboli také jasné gemy. Viac som sa rozohrala, výmeny boli vyrovnanejšie a vyrovnanejšie. Dokázala som si zobrať stratený servis späť a vyrovnala som na 5:5. V ťažkom jedenástom geme som ju brejkla a dopodávala som na 7:5. Bolo to trošku aj o šťastí, ale aj o mojej dobrej hre," zhodnotila priebeh zápasu Jamrichová.

14. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: 3 Slovenky do hlavnej

Estzer Méri, Katarína Kužmová (na snímke) a Anika Jašková sa prebojovali do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2022. Méri zvíťazila nad Švajčiarkou Karolinou Kozakovou 7:6(6), 6:0 a v hlavnej súťaži si zmeria sily s ďalšou kvalifikantkou Anetou Kučmovou z Českej republiky. Kužmová vo vyrovnanom zápase zdolala siedmu nasadenú Češku Terezu Smitkovú 6:3, 4:6, 11-9 , jej súperkou v hlavnou pavúku bude Turkyňa Zeynep Sonmezová.

14. 11. 2022
Aktuality Více zde