• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

JTBSO: 13 Sloveniek v kvalde

Trinásť slovenských tenistiek sa predstaví v kvalifikácii turnaja J&T Banka Slovak Open 2022. Na podujatí kategórie ITF WTT W60 budú o postup do hlavnej súťaže bojovať Bianca Behúlová, Salma Drugdová, Katarína Kužmová, Eszter Méri, Sara Suchánková, Anika Jašková, Laura Cíleková, Timea Jarušková, Victoria Chramcová, Martina Marušinová, Natália Slabá, Žofia Čuboňová a Katarína Strešnáková. Kvalifikačné boje sa v Národnom tenisovom centre začínajú v nedeľu od 10.00 h.

Všetky dôležité informácie o turnaji, pavúky, program dňa či fotografie nájdete na oficiálnej turnajovej stránke www.jtbankaslovakopen.sk.

12. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: Finálny akceptačný list

Vo finálnom akceptačnom liste na turnaj J&T Banka Slovak Open 2022 figurujú dve slovenské hráčky - Anna Karolína Schmiedlová a Viktória Kužmová. Najvyššie nasadenou bude Belgičanka Ysaline Bonaventureová (105. WTA), dvojkou Anna Karolína Schmiedlová (106. WTA). Voľnú kartu do hlavnej súťaže dostali od organizátorov tri talentované juniorky - Nikola Daubnerová, Nina Vargová a Renáta Jamrichová.

V kvalifikácii sa z domácich tenistiek predstavia Rebecca Šramková, Bianca Behúlová, Eszter Méri, Sofia Milatová a Katarína Strešnáková.

11. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Dvojhra už bez Slovákov

Lukáš Klein sa neprebojoval do semifinále dvojhry na medzinárodných majstrovstvách Slovenska v tenise mužov. Nad jeho sily bol štvrtý nasadený Čech Tomáš Macháč, ktorému podľahol 4:6, 7:6(5), 3:6 za 137 minút. Najlepším výsledkom zverenca trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza na Peugeot Slovak Open zostáva semifinále z roku 2020, kedy podľahol práve Macháčovi. Prehrou Kleina prišlo Slovensko o posledného domáceho reprezentanta v dvojhre.

Všetky dôležité informácie o challengeri Peugeot Slovak Open - pavúky, program, fotografie - nájdete na oficiálnej turnajovej stránke www.tennisslovakopen.sk.

FOTO: tenipo

11. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Gombos bez semifinále

Norbert Gombos sa neprebojoval do semifinále dvojhry na challengeri Peugeot Slovak Open 2022. Tretí nasadený hráč nestačil vo štvrťfinále na Maďara Fabiána Marozsana, ktorému podľahol 1:6, 6:3, 3:6 za 82 minút. Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza bol po zápase sklamaný: "Prvý set mi vôbec nevyšiel. Súper hral úplne bezchybne, všetko mu padalo. Snažil som sa však zostať kľudný. V druhom som lepšie returnoval a pomohol som si aj servisom, čo bol kľúč k úspechu. V treťom sete som mal na začiatku brejkbal, ktorý som nevyužil. Súper naopak zobral servis mne. Škoda posledného gemu, mal som ešte šancu vrátiť sa do zápasu, žiaľ, už to nevyšlo. Som sklamaný."

11. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

BJKC: Slovensko nasadené

V nedeľu sa v Glasgowe o 14.00 h uskutoční žrebovanie kvalifikácie Pohára Billie Jean Kingovej na rok 2023. V žrebovaní sa ocitne 18 tímov, ktoré si zmerajú sily v deviatich dueloch doma a vonku (14. - 15. apríla 2023). Bude medzi nimi 10 krajín, ktoré skončili na 3. - 12. mieste na finálovom turnaji 2022 v Glasgowe (vrátane Slovenska) a 8 víťazov play-off stretnutí, ktoré sa odohrali 11. – 12. novembra. Slovensko figuruje medzi nasadenými tímami (6.).

11. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Klein zdolal Kovalíka

Lukáš Klein sa prebojoval do štvrťfinále dvojhry na challengeri Peugeot Slovak Open 2022. V druhom kole zdolal v slovenskom derby ôsmeho nasadeného Jozefa Kovalíka 7:6(5), 6:3 za 97 minút Zverenca trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza čaká vo štvrťfinále štvrtý nasadený Čech Tomáš Macháč.

10. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Gombos do štvrťfinále

Norbert Gombos sa prebojoval do štvrťfinále dvojhry na turnaji Peugeot Slovak Open 2022. Tretí nasadený hráč zvíťazil v druhom kole nad Francúzom Geoffreyom Blancaneauxom a zdolal ho 6:2, 7:6(4) za 83 minút. Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza si v súboji o postup do semifinále zmeria sily s Maďarom Fabiánom Marozsanom (192. ATP).

10. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Privara vypadol v 1. kole

Peter Benjamín Privara nepostúpil pri svojej prvej účasti v hlavnom pavúku dvojhry na challengeri Peugeot Slovak Open do druhého kola. Nad jeho sily bol v úvodnom zápase kvalifikant Viktor Durasovic z Nórska, ktorému podľahol 3:6, 4:6 za 66 minút. Z pätice Slovákov štartujúcich v hlavnej súťaži dvojhry sa tak do druhého kola prebojovali traja hráči - Norbert Gombos, Jozef Kovalík a Lukáš Klein.

09. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Gombos hladko ďalej

Norbert Gombos postúpil do druhého kola dvojhry na medzinárodných majstrovstvách Slovenska v tenise mužov. Tretí nasadený hráč si v úvodnom kole hladko poradil s kvalifikantom Henrim Squirem z Nemecka a zdolal ho 6:4, 6:3 za 73 minút. Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza si v ďalšom zápase zmeria sily s Fracúzom Geoffreyom Blancaneauxom. Zápas je naplánovaný na štvrtok o 16.30 h na centrálnom dvorci NTC arény.

09. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Zelenay do štvrťfinále

Igor Zelenay spolu s Chorvátom Frankom Skugorom postúpili do štvrťfinále štvorhry na challengeri Peugeot Slovak Open 2022. V úvodnom kole vyradili druhý nasadený srbsko-britský pár Nikola Čačič, Jonny O´Mara, ktorý zdolali  6:3, 6:2 za necelú hodinu. V súboji o postup do semifinále si zmerajú sily s rakúsko-ukrajinskou dvojicou David Pichler, Vitalij Sačko.

09. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Klein proti Kovalíkovi

Lukáš Klein (na snímke) sa prebojoval do druhého kola dvojhry na domácom challengeri Peugeot Slovak Open 2022. V úvodnom zápase si hladko poradil so srbským kvalifikantom Hamadom Medjedovičom a zdolal ho 6:3, 6:2 za 53 minút. Zverenec trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza sa v celom zápase mohol oprieť o kvalitný servis, pripísal si 16 es a nečelil ani jedinému brejkbalu. Jeho ďalším súperom bude ôsmy nasadený Jozef Kovalík.

08. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Pokorný podľahol dvojke

Lukáš Pokorný sa neprebojoval do druhého kola dvojhry na turnaji Peugeot Slovak Open 2022. V úvodnom zápase nestačil na druhého nasadeného Maďara Mártona Fucsovicsa (109. ATP) a podľahol mu 6:7(3), 0:6 za 85 minút. Zverenec trénera Ľubomíra Kurhajca držal v prvom sete s favoritom krok, hralo sa bez brejku a o víťazovi sa rozhodlo až v tajbrejku. V druhom už na kurte dominoval maďarský reprezentant, ktorý si v druhom kole zmeria sily s Nemcom Yannickom Hanfmannom.

08. 11. 2022
Aktuality Více zde