• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

PSO: V utorok piati Slováci

V utorkovom programe turnaja Peugeot Slovak Open 2022 sa predstavia piati domáci hráči. Ako prvý zasiahne do hry Lukáš Pokorný, ktorý v druhom zápase dňa na centrálnom dvorci NTC arény vyzve dvojku pavúka Mártona Fucsovicsa z Maďarska. Nie pred 14.30 h odohrajú prvé kolo štvorhry Peter Benjamín Privara s Petrom Naďom. Tí vyzvú rakúsko-ukrajinskú dvojicu David Pichler, Vitalij Sačko.

07. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Horanský bez hlavnej

Filip Horanský nepostúpil do hlavnej súťaže dvojhry na challengeri Peugeot Slovak Open 2022. Deviaty nasadený hráč nestačil vo finále kvalifikácie na dvojku pavúka Hamada Medjedoviča zo Srbska a podľahol mu 7:6(5), 4:6, 4:6 za 111 minút. Zverenec trénera Miloslava Mečířa ml. a kondičného Dávida Olasza otočil v tajbrejku prvého setu z 2:5, v ďalšom priebehu zápasu mal však navrch Medjedovič, ktorý zaznamenal 17 es.

07. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Fotogaléria prvého kvalifikačného dňa

V prvý kvalifikačný deň turnaja Peugeot Slovak Open 2022 vstúpili do hry štyria slovenskí hráči. Takto objektív počas zápasov zachytil Miloša Karola, Filipa Horanského, Petra Naďa, Michala Krajčího a ich súperov. Všetky dôležité informácie týkajúce sa turnaja nájdu tenisoví fanúšikovia na jeho oficiálnej stránke www.tennisslovakopen.sk.

FOTO: tenipo

06. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Horanský o hlavnú

Filip Horanský (na snímke) postúpil do finále kvalifikácie na turnaji Peugeot Slovak Open 2022. Deviaty nasadený hráč zvíťazil v prvom eliminačnom kole nad Nemcom Rudolfom Mollekerom, ktorého hladko zdolal 6:1, 6:2 za necelú hodinu. Zverenec trénera Miloslava Mečířa ml. a kondičného Dávida Olasza si v súboji o hlavnú súťaž zmeria sily s dvojkou pavúka Hamadom Medjedovičom zo Srbska.

06. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

BJKC: Tím má správnu chémiu

Slovenský kapitán Matej Lipták dva dni pred štartom finálového turnaja tenisového Pohára Billie-Jean Kingovej v Glasgowe zdôraznil, že v tíme je správna chémia. Hoci jeho zverenky v dueloch proti Austrálii a Belgicku nebudú favoritky, podľa šéfa slovenskej lavičky sa pokúsia prekvapiť a zabojovať o postup do semifinále.

06. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Gombos trojkou pavúka

V hlavnom pavúku 23. medzinárodných majstrovstiev Slovenska v tenise mužov - Peugeot Slovak Open 2022 - figuruje päť domácich reprezentantov. Sú nimi Norbert Gombos, Jozef Kovalík, Lukáš Klein a držitelia voľnej karty Lukáš Pokorný a Peter Benjamín Privara. Najvyššie nasadeným je Číňan Zhizhen Zhang, dvojkou je Maďar Márton Fucsovics.

05. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: Štvorhra vyžrebovaná

V sobotu na obed vyžrebovali v Národnom tenisovom centre hlavnú súťaž štvorhry na challengerový turnaj Peugeot Slovak Open 2022. V hlavnom pavúku figuruje päť slovenský reprezentantov. Deblový špecialista Igor Zelenay bude nastupovať po boku Chorváta Franka Škugora. V prvom kole si zmerajú sily s druhým nasadeným srbsko-britským párom Nikola Čačič, Jonny O´Mara.

05. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Daubnerová bez semifinále

Nikola Daubnerová (na snímke) sa neprebojovala do semifinále dvojhry na turnaji ITF WTT W25 v Trnave. Sedemnásťročná hráčka Národného tenisového centra nestačila vo štvrťfinále na ôsmu nasadenú Maďarku Nataliu Szabaninovú (283. WTA) a podľahla jej 1:6, 3:6 za 85 minút. Pre zverenku trénera Martina Zathureckého a kondičného Ladislava Olasza to bola druhá štvrťfinálová účasť na ženskom okruhu ITF v kariére. Úspešná kvalifikantka si za svoje účinkovanie na turnaji pripíše do rebríčka spolu 10 bodov.

FOTO: empireslovakopen/Milan Hutera

04. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO: V hlavnej aj Pokorný

Z pôvodného akceptačného listu na challengerový turnaj Peugeot Slovak Open 2022 (7. - 13. november, NTC aréna) vypadlo päť hráčov. Okrem Rakúšana Dominica Thiema a Poliaka Kamila Majchrzaka sa na poslednú chvíľu odhlásila trojica Talianov -  Luca Nardi, Francesco Passaro a Matteo Arnaldi. Lukáš Klein sa vďaka tomu posúva priamo do hlavnej súťaže. Voľná karta od organizátorov, ktorú mal pôvodne dostať, tak bude udelená prvému náhradníkovi Lukášovi Pokornému.

04. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

PSO už na budúci týždeň

Najvyššie nasadeným spomedzi slovenských tenistov na 23. ročníku turnaja Peugeot Slovak Open 2022 v bratislavskom NTC bude slovenský daviscupový reprezentant Norbert Gombos. Okrem neho sa v hlavnom pavúku predstaví Jozef Kovalík a vďaka voľnej karte od organizátorov aj Lukáš Klein a Peter Benjamín Privara. Jednotkou pavúka bude v Bratislave Maďar Márton Fucsovics, jediný hráč z najlepšej stovky rebríčka ATP.

03. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

FC: Dvadsať rokov od titulu

Vo štvrtok uplynie presne dvadsať rokov od triumfu Slovenska v Pohári federácie. Tretieho novembra 2002 zvíťazili zverenky kapitána Tomáša Malika v Maspalomase nad domácim Španielskom 3:1 a tešili sa zo zisku cennej trofeje. Dva body vybojovala vtedy iba 19-ročná Daniela Hantuchová, rozhodujúci tretí získala Janette Husárová, ktorá deklasovala bývalú svetovú jednotku Arantxu Sanchezovú-Vicariovú. Ďalšími členkami víťazného slovenského tímu boli Martina Suchá a Henrieta Nagyová.

02. 11. 2022
Aktuality Více zde
 
news img

Privara s prvým singlovým finále medzi mužmi

Peter Benjamín Privara sa prebojoval do finále dvojhry na mužskom turnaji ITF WTT M15 v tuniskom Monastire. V súboji o titul však nestačil na štvrtého nasadeného Belgičana Simona Beaupaina, ktorému podľahol 3:6, 2:6. Pre osemnásťročného Privaru to bola vôbec prvá finálová účasť na mužskom turnaji. Tento týždeň sa v Monastire predstaví na ďalšom podujatí.

31. 10. 2022
Aktuality Více zde