• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Schmiedlová si vo štvrťfinále verila

Anna Karolína Schmiedlová predviedla vo štvrťfinálovom dueli OH v Paríži proti úradujúcej wimbledonskej šampiónke Barbore Krejčíkovej vynikajúci výkon. Ani vo svojom štvrtom vystúpení pod piatimi kruhmi nenašla na parížskej antuke premožiteľku, práve naopak. Poradila si s ďalšou rebríčkovo oveľa vyššie postavenou hráčkou a po skalpoch Britky Katie Boulterovej, štrnástej nasadenej Brazílčanky Beatriz Haddadovej Maiovej a štvorky pavúka Jasmine Paoliniovej zostala na jej rakete aj aktuálna svetová desiatka Barbora Krejčíková. Znamená to, že v Paríži bude s istotou bojovať o medailu!

31. 07. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

FOTO: Schmiedlová do semi OH!

Anna Karolína Schmiedlová sa na parížskej antuke pod piatimi kruhmi prebojovala už do semifinále a zabojuje o olympijsku medailu! Vo štvrťfinále zdolala deviatu nasadenú Češku Barboru Krejčíkovú, úradujúcu wimbledonskú šampiónku, 6:4, 6:2 a opäť potvrdila, že areál Rolanda Garrosa patrí medzi jej najobľúbenejšie miesta. Prinášame fotogalériu víťazstva najlepšej slovenskej singlistky.

FOTO: itf

31. 07. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

Mečíř: Kajke to veľmi prajem

Anna Karolína Schmiedlová postúpila ako prvá Slovenka do semifinále dvojhry v olympijskej súťaži. Na dvorcoch Rolanda Garrosa zdolala vo štvrťfinále deviatu nasadenú Češku Barboru Krejčíkovú hladko 6:4, 6:2 za 87 minút a na parížskej antuke zabojuje o olympijsku medailu. Z jej úspechu mal obrovskú radosť aj prezident Slovenského tenisového zväzu Miloslav Mečíř, olympijský šampión zo Soulu.

31. 07. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

OH: Schmiedlová o medailu!

Anna Karolína Schmiedlová sa prebojovala už do semifinále dvojhry na olympijskom turnaji v Paríži a bude hrať o medailu. Vo štvrťfinále vyradila deviatu nasadenú Češku Barboru Krejčíkovú 6:4, 6:2 za 87 minút. Semifinálovou súperkou zverenky trénera Ladislava Simona a kondičného Ladislava Olasza bude vo štvrtok Chorvátka Donna Vekičová.

31. 07. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlovej fandila aj Vlhová

Od čias Miloša Mečířa a jeho triumfu na OH v Soule v roku 1988 nemalo Slovensko na olympijskom turnaji svojho zástupcu medzi poslednými ôsmimi hráčmi. V utorok sa však Anna Karolína Schmiedlová prebojovala už do štvrťfinále dvojhry na OH v Paríži, keď v osemfinále vyradila štvrtú nasadenú Talianku Jasmine Paoliniovú. Slovenská tenistka uviedla, že tento duel patrí medzi najvydarenejšie v jej kariére.

30. 07. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová si na OH plní sen

Anna Karolína Scmiedlová sa na olympijských hrách v Paríži prezentuje vynikajúcim tenisom, ktorý jej prináša aj zaslúžené ovocie. Po skalpoch Britky Katie Boulterovej a štrnástej nasadenej Brazílčanky Beatriz Haddadovej Maiovej zdolala v osemfinále aj štvorku pavúka Jasmine Paoliniovú z Talianska. Zverenka trénera Ladislava Simona a kondičného Ladislava Olasza postúpila pod piatimi kruhmi už do štvrťfinále dvojhry, čo sa jej podarilo ako vôbec prvej Slovenke.

30. 07. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

Fotogaléria Schmiedlovej postupu

Anna Karolína Schmiedlová dosiahla jedno zo svojich najväčších víťazstiev v kariére. Na parížskej antuke pod piatimi kruhmi zdolala v osemfinále štvrtú nasadenú Talianku Jasmine Paoliniovú a postúpila už do štvrťfinále singlového turnaja. V zápase hrajúcom sa v obrovskom teple si hráčky nič nedarovali zadarmo a v trojsetovej bitke odovzdali na kurte maximum. Prinášame fotogalériu víťazstva najlepšej slovenskej singlistky.

FOTO: itf

30. 07. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

OH: Schmiedlová je v osmičke!

Anna Karolína Schmiedlová sa prebojovala už do štvrťfinále dvojhry na olympijskom turnaji v Paríži. V osemfinále vyradila na dvorcoch areálu Roland Garros štvrtú nasadenú Talianku Jasmine Paoliniovú po trojsetovej bitke 7:5, 3:6, 7:5 za 149 minút a dosiahla životný úspech. Zverenka trénera Ladislava Simona a kondičného Ladislava Olasza nastúpi v dueli o postup do semifinále proti deviatke pavúka Barbore Krejčíkovej z Českej republiky.

30. 07. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

OH: Schmiedlová do osemfinále!

Anna Karolína Schmiedlová postúpila už do osemfinále dvojhry na olympijskom turnaji v Paríži. Na dvorcoch areálu Roland Garros zdolala v druhom kole štrnástu nasadenú Brazílčanku Beatriz Haddadovú Maiovú a zvíťazila 6:4, 6:4 za 113 minút. Vylepšila si tak svoje olympijské maximum, pri debute pod piatimi kruhmi v Riu de Janeiro 2016 skončila v druhom kole. Osemfinálovou súperkou zverenky trénera Ladislava Simona a kondičného Ladislava Olasza bude štvrtá nasadená Talianka Jasmine Paoliniová.

29. 07. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

Klein v Porte do druhého kola

Lukáš Klein postúpil do druhého kola dvojhry na challengeri 125 v Porte (148 625 eur, tvrdý povrch vonku). Najvyššie nasadený hráč zvíťazil v úvodnom kole nad Bielorusom Jegorom Gerasimovom a zdolal ho 6:3, 6:7(4), 6:1 za 137 minút. Zverenec trénera Karola Kučeru a kondičného Dávida Olasza si v ďalšom kole zmeria sily s kvalifikantom Edasom Butvilasom z Litvy.

29. 07. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

Sloboda finalistom dvojhry na turnaji ITF J60 vo Fürthe

Leon Sloboda sa prebojoval do finále dvojhry na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J60 v nemeckom meste Fürth. Pätnásťročný slovenský reprezentant nestačil v súboji o titul na domácu nasadenú dvojku Yannica Nittmanna a podľahol mu 2:6, 2:6. Sloboda má doposiaľ na svojom konte jeden singlový titul na juniorskom okruhu ITF.

28. 07. 2024
Aktuality Více zde
 
news img

Dievčatá SR U12 postúpili na ME!

Slovenský tím dievčat do 12 rokov postúpil do finálovej skupiny majstrovstiev Európy, ktorá sa odohrá 8. - 11. augusta vo francúzskom meste Ajaccio. Tím v zložení Alexandra Janošková, Ella Bartáková a Simona Nováková pod vedením kapitána Juraja Nemčeka sa predstavil v kvalifikačnej skupine v talianskej Brescii. V eliminačných stretnutiach skupiny B zdolali Portugalsko 3:0, podľahli Chorvátsku 1:2 a zvíťazili nad Slovinskom 3:0. Z druhého miesta postúpili do baráže o postup na finálový turnaj, v ktorej zdolali domáce Taliansko 2:1.

28. 07. 2024
Aktuality Více zde