• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Do hlavnej súťaže 5 Sloveniek

Päť domácich hráčok sa v utorok prebojovalo z kvalifikácie do hlavnej súťaže turnaja ITF WTT W15 v Bratislave - Nina Vargová (na snímke), Timea Jarušková, Anika Jašková, Mia Chudejová a Yvonna Žuffová. Slovensko tak bude mať jedenásťčlenné zastúpenie v hlavnom pavúku. Priamo v hlavnej súťaži štartujú Rebecca Šramková, Tereza Mihalíková, Chantal Škamlová, Romana Čisovská, Katarína Kužmová a Eszter Méri. Posledná menovaná odohrala svoj zápas už v utorok. V úvodnom kole bola nad jej sily Lotyška Kamilla Bartoneová, ktorej podľahla 6:7(1), 4:6 za 128 minút.

16. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová prelomila smolu

Viktória Kužmová (na snímke) prelomila smolu vo dvojhre a vyhrala svoj prvý singlový zápas v tomto roku. Na turnaji WTA 250 v mexickom Monterrey (235 238 USD, tvrdý povrch vonku) postúpila do druhého kola po hladkom víťazstve nad Američankou Caroline Dolehidovou 6:3, 6:1 za 67 minút. Zverenka trénera Tomáša Hrunčáka zabojuje o štvrťfinále s víťazkou britského zápasu medzi Harriet Dartovou a nasadenou päťkou Heather Watsonovou.

15. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová hladko ďalej

Anna Karolína Schmiedlová (na snímke) postúpila do druhého kola na turnaji WTA 250 v mexickom Monterrey (235 238 USD, tvrdý povrch vonku). V úvodnom zápase si poradila s Katie Boulterovou z Veľkej Británie a vyhrala hladko 6:4, 6:0 za 85 minút. Ďalšou súperkou zverenky Petra Hubera bude Talianka Jasmine Paoliniová. V hlavnej časti turnaja sa predstaví aj slovenská jednotka Viktória Kužmová a lucky-loserka Kristína Kučová.

15. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Osem Sloveniek o hlavnú

Až osem z desiatich Sloveniek postúpilo do finále kvalifikácie na turnaji ITF WTT M15 v Bratislave. Salma Drugdová (na snímke), Anika Jašková, Irina Balus, Nina Vargová, Mia Chudejová, Timea Jarušková, Martina Marušinová aj Yvonna Žuffová si poradili so svojmi súperkami a v utorok zabojujú v AXA aréne NTC o postup do hlavnej súťaže.

V tej sa s istotou predstaví šesť domácich hráčoch. Najvyššie nasadenou na prvom bratislavskom turnaji bude Rebecca Šramková, osmičkou je Chantal Škamlová. Okrem nich nastúpia v hlavnom pavúku dvojhry aj Tereza Mihalíková, Katarína Kužmová, Romana Čisovská a Eszter Méri

Všetky dôležité informácie, program, pavúky, výsledky, fotografie, livescore a livestream nájdete na oficiálnej stránke turnaja www.itfwttba.sk.

FOTO: Dušan Barbuš

15. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Polášek s Dodigom postúpili

Filip Polášek s Chorvátom Ivanom Dodigom postúpili do štvrťfinále na turnaji ATP 500 v Dubaji (2 048 855 USD, tvrdý povrch vonku). Nasadené štvorky zdolali vo veľmi vyrovnanom prvom kole salvadorsko-holandskú dvojicu Marcelo Arévalo, Matwé Middelkoop 3:6, 7:5, 15-13 za 103 minút. O semifinále zabojujú s víťazmi osemfinálového zápasu medzi kanadsko-srbským párom Vasek Pospisil, Nenad Zimonjič a poľsko-talianskym párom Hubert Hurkacz, Jannik Sinner.

15. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Zrušenie medzinárodných turnajov v apríli

Slovenský tenisový zväz RUŠÍ kvôli pretrvávajúcej zlej pandemickej situácii a následným vládnym obmedzeniam dva medzinárodné turnaje, ktoré sa mali na Slovensku uskutočniť v termíne od 19. - 25. apríla 2021. Ide o turnaje ITF 2 U18 v Piešťanoch a TEJT 2 U14 v Trnave.

15. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Desiatka Sloveniek v kvalde

Po dvoch mužských turnajoch privíta AXA aréna NTC dva ženské turnaje pod hlavičkou ITF WTT W15 Bratislava. Na prvom z nich, ktorý sa odohrá 15. - 21. marca, sa v kvalifikácii predstaví až desať domácich hráčoch. V prvom kole eliminácie sa predstaví kvartero Sloveniek, ktoré sa do pavúka dostali priamo (Nikola Daubnerová, Sofia Milatová, Yvonna Žuffová, Martina Marušinová) a šesť hráčok, ktorým Slovenský tenisový zväz udelil voľnú kartu (Mia Chudejová, Timea Jarušková, Salma Drugdová, Nina Vargová, Irina Balus a Anika Jašková). Kvalifikačné boje začínajú prvým kolom v pondelok od 10.00 h.

14. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

ITF WTT M15: Titul získal Maďar Marozsan

Maďarský tenista Fabian Marozsan sa stal víťazom dvojhry na druhom turnaji ITF WTT M15 v Bratislave. Siedmy nasadený viedol vo finále nad Francúzom Jonathanom Eyssericom 6:2, 3:0, keď mu súper pre zranenie nohy zápas vzdal. Dvadsaťjedenročný Marozsan získal svoj druhý singlový titul na okruhu ITF.

Všetky dôležité informácie, program, pavúky, výsledky, fotografie, livescore a livestream nájdete na oficiálnej stránke turnaja www.itfwttba.sk.

FOTO: Dušan Barbuš

14. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Kučová v Mexiku bez hlavnej

Kristína Kučová (na snímke) nepostúpila do hlavnej súťaže na turnaji WTA 250 v mexickom Monterrey (235 238 USD, tvrdý povrch vonku). Vo finále kvalifikácie nestačila na Ukrajinku Lesiu Curenkovú a prehrala 3:6, 2:6 za 77 minút. Na juhoamerickom podujatí sa v hlavnej súťaži predstavia Anna Karolína Schmiedlová a Viktória Kužmová. Schmiedlovej prisúdil žreb Katie Boulterovú z Veľkej Británie, Kužmová si zmeria sily s americkou držiteľkou voľnej karty Caroline Dolehidovou.

FOTO: fb/AbiertoGNPSeguros

14. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Kučová o hlavnú v Mexiku

Kristína Kučová postúpila do finále kvalifikácie na turnaji WTA 250 v mexickom Monterrey (235 238 USD, tvrdý povrch vonku). V prvom kole eliminácie si poradila s nasadenou trojkou Alionou Bolsovovou-Zadoinovovou zo Španielska a zvíťazila 6:3, 7:5 za 89 minút. Tridsaťročná Bratislavčanka si v zápase vypracovala trinásť brejkbalov, z čoho päť dokázala premeniť. O postup do hlavnej súťaže zabojuje proti Ukrajinke Lesii Curenkovej. 

13. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Miloš s Matejom: Je to úspech

Miloš Karol s Matejom Gálikom zi zahrali svoje prvé deblové finále na turnaji kategórie ITF WTT M15. V domácom prostredí Národného tenisového centra sa spolu prebojovali do finále. V ňom síce nestačili na najvyššie nasadený rumunsko-francúzsky pár Victor Vlad Cornea, Jonathan Eysseric, no napriek tomu hodnotia zverenci Miloslava Mečířa ml. svoje účinkovanie na turnaji kladne.

13. 03. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Matúšová prvý titul v Egypte nezískala

Barbora Matúšová po boku Rusky Anastastie Zolotarevovej nezískala titul na turnaji ITF WTT W15 v egyptskom Šarm El Šejku (15 000 USD, tvrdý povrch vonku). Vo finále nenašli recept na nasadené jednotky Momoko Koboriovú a Ajano Šimizuovú z Japonska a hladko prehrali 1:6, 2:6. Matúšová si tak na prvý titul na okruhu ITF musí ešte počkať.

13. 03. 2021
Aktuality Více zde