• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Viki: S Annou sa hrá skvele

Viktória Kužmová dokráčala po boku Rusky Anny Kalinskej až do finále štvorhry na turnaji WTA 500 v austrálskom Melbourne. Hoci vo dvojhre sa jej na turnaji nedarilo podľa predstáv, v debli podávala výborné výkony. Spoluprácu s Kalinskou si pochvaľuje. V minulosti spolu odohrali viacero turnajov, v roku 2019 triumfovali na podujatí WTA v Prahe, na konte majú aj dva spoločné tituly z turnajov ITF spred troch rokov. A na dvorci im to spolu funguje aj teraz.

05. 02. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Kovalík skončil vo štvrťfinále

Jozef Kovalík nepostúpil do semifinále na challengeri 80 v tureckej Antalyi (44 820 EUR, antuka vonku). V maratónskom štvrťfinále trvajúcom takmer tri a pol hodiny podľahol druhému nasadenému Španielovi Jaumemu Munarovi 5:7, 7:6(5), 1:6. Zverenec Mateja Liptáka ponúkol súperovi až 23 brejkbalových možností, z toho 18 dokázal odvrátiť. Za štvrťfinálovú účasť si pripíše do rebríčka ATP 15 bodov a v onlajn renkingu sa posunie o dve priečky nahor na 124. pozíciu.

05. 02. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Lacko už do semifinále

Lukáš Lacko postúpil do semifinále challengeru 80 vo francúzskom Quimperi (44 820 EUR, tvrdý povrch hala). Vo štvrťfinále si poradil s ôsmym nasadeným Talianom Federicom Gaiom 6:3, 7:5 za 85 minút. V súboji o finále si tridsaťtriročný rodák z Piešťan zmeria sily s Američanom Brandonom Nakašimom.

05. 02. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Wimbledon tento rok pravdepodobne s obmedzenou kapacitou

Organizátori tenisového turnaja vo Wimbledone počítajú s tým, že sa na tribúny dostane len obmedzené množstvo divákov. V hre sú však stále aj ďalšie dve možnosti. Po tom, ako sa grandslamový turnaj v All England Clube v minulej sezóne pre koronavírus neuskutočnil prvýkrát od roku 1945, je vedenie tento rok pripravené usporiadať ho za akýchkoľvek podmienok. S fanúšikmi alebo bez nich.

05. 02. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Zelenay so Šaranom prehrali

Igor Zelenay spolu s Indom Divižom Šaranom vypadli na turnaji ATP 250 Murray River Open v austrálskom Melbourne (320 775 USD, tvrdý povrch vonku). V druhom kole nestačili na piaty nasadený francúzsky pár Jérémy Chardy, Fabrice Martin a podľahli mu 6:7(5), 4:6 za 78 minút. V prvom sete podávali Zelenay so Šaranom za stavu 6:5 na víťazstvo. Túto šancu nevyužili a v tajbrejku ťahali za kratší koniec. V zápase doplatili na nepremieňanie brejkbalov, využili iba jednu zo siedmych možností.

05. 02. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová zabojuje o finále!

Viktória Kužmová po boku Rusky Anny Kalinskej postúpila do semifinále turnaja WTA 500 Yarra Valley Classic v austrálskom Melbourne (565 530 USD, tvrdý povrch vonku). Vo štvrťfinále si poradili s kanadsko-ruským párom Leylah Annie Fernandezová, Anastasia Potapovová 6:3, 6:4 za 68 minút. O postup do finále zabojujú proti štvrtému nasadenému čínskemu tandemu Jing Jing Duan, Sajsaj Čeng.

05. 02. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

V Melbourne všetci negatívni

Všetci tenisti, tenistky a rozhodcovia, ktorí vo štvrtok podstúpili testy na koronavírus pred pondelkovým štartom prvého grandslamu sezóny Australian Open, boli negatívni. Informovali o tom organizátori turnaja na sociálnych sieťach. Skupina 500 až 600 tenistov, funkcionárov a členov podporných tímov musela v stredu nastúpiť do izolácie po tom, ako mal jeden zamestnanec hotela Grand Hyatt pozitívny test na britskú mutáciu koronavírusu. (tasr)

05. 02. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

AO: Žreb hlavnej súťaže

Slovenská ženská jednotka Viktória Kužmová nastúpi v 1. kole dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne proti siedmej nasadenej Bieloruske Arine Sobolenkovej. Annu Karolínu Schmiedlovú čaká japonská kvalifikantka Majo Hibiová, Norbert Gombos sa stretne s domácim Austrálčanom Alexom Boltom a Andrej Martin si zmeria sily s Brazílčanom Thiagom Monteirom. Rozhodol o tom piatkový žreb.

05. 02. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Polášek v Melbourne ďalej

Filip Polášek spolu s Chorvátom Ivanom Dodigom postúpili do štvrťfinále turnaja ATP 250 Great Ocean Road Open v austrálskom Melbourne (320 775 USD, tvrdý povrch vonku). Tretí nasadený pár v osemfinále zvíťazil nad španielsko-uruguajským párom Roberto Carballés Baena, Pablo Cuevas 5:7, 6:4, 10-7 za 94 minút. V súboji o semifinále sa stretnú s piatym párom pavúka Marcus Daniell, Michael Venus z Nového Zélandu.

05. 02. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

A0: Žreb preložený na piatok

Šéf tenisového Australian Open Craig Tiley je presvedčený, že turnaj sa začne v plánovanom termíne 8. februára. Skupina 500 až 600 hráčov, funkcionárov a členov podporných tímov musela ísť v stredu do karantény. Jeden zo zamestnancov hotela Grand Hyatt v Melbourne mal totiž pozitívny test na britskú mutáciu koronavírusu.

04. 02. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

Kovalík v Antalyi do štvrťfinále

Jozef Kovalík postúpil do štvrťfinále challengeru 80 v tureckej Antalyi (44 820 EUR, tvrdý povrch hala). Piaty nasadený si v druhom kole poradil s Holanďanom Tallonom Griekspoorom hladko 6:1, 6:2 za 93 minút. V ďalšom kole si zverenec trénera Mateja Liptáka zmeria sily s dvojkou pavúka Jaumem Munarom zo Španielska.

04. 02. 2021
Aktuality Více zde
 
news img

V Melbourne zrušili štvrtkový program

Skupina 500 až 600 tenistov, funkcionárov a členov podporných tímov musí v Melbourne pred grandslamovým turnajom Australian Open nastúpiť do izolácie. Jeden zamestnanec hotela Grand Hyatt mal pozitívny test na britskú mutáciu koronavírusu. Grand Hyatt je jeden z hotelov, v ktorom účastníci turnaja museli absolvovať štrnásťdňovú karanténu po príchode do Austrálie.

03. 02. 2021
Aktuality Více zde