• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

JTBSO: O hlavnú päť Sloveniek

Päť slovenských tenistiek zabojuje v pondelok o postup do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji J&T Banka Slovak Open 2023. Do finále kvalifikácie postúpili Radka Zelníčková (na snímke), Sofia Milatová, Katarína Strešnáková, Mia Pohánková a Emma Tóthová. Eliminačné súboje sú v NTC aréne naplánované od 10.00 h.

Všetky dôležité informácie o podujatí -  výsledky, pavúky, denný program, fotografie, livescore a livestream nájdete na oficiálnej turnajovej stránke www.jtbankaslovakopen.sk.

29. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Klein získal singlový titul v Ortisei

Lukáš Klein získal titul vo dvojhre na challengeri 50 v talianskom meste Ortisei (36 000 EUR, tvrdý povrch hala). V pozícii kvalifikanta zdolal vo veľmi vyrovnanom finále Poliaka Maksa Kasnikowského 6:7(4), 7:6(4), 7:6(6) za 158 minút a získal svoj tretí titul na challengerovom okruhu. Vlani nenašiel premožiteľa na turnajoch v Alicante a v Troisdorfe.

V tajbrejku tretieho setu viedol Klein 4:1, no Kasnikowski otočil na 6:4 a mal k dispozícii dva mečbaly. Slovenský daviscupový reprezentant ich však odvrátil a v koncovke napokon slávil úspech.

29. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: V kalifikácii 16 Sloveniek

Šestnásť slovenských tenistiek sa predstaví v kvalifikácii turnaja J&T Banka Slovak Open 2023. Na podujatí kategórie ITF WTT W60 budú v dvojkolovej eliminácii o postup do hlavnej súťaže bojovať Nikola Daubnerová, Anika Jašková, Laura Cíleková, Mia Pohánková, Soňa Depešová, Natália Kročková, Emma Tóthová, Tamara Šramková, Sára Šarinová, Laura Svatíková, Martina Marušinová, Katarína Strešnáková, Sofia Milatová, Irina Balus, Radka Zelníčková a Ema Mravcová. Kvalifikačné boje sa v Národnom tenisovom centre začínajú v nedeľu o 10.00 h.

Všetky dôležité informácie o podujatí -  pavúky, denný program, fotografie, livescore a livestream nájdete na oficiálnej turnajovej stránke www.jtbankaslovakopen.sk.

28. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Klein v Ortisei zabojuje o titul

Lukáš Klein zabojuje o titul vo dvojhre na challengeri 50 v talianskom meste Ortisei (36 000 EUR, tvrdý povrch hala). Úspešný kvalifikant si v semifinále poradil s Britom Billym Harrisom a zdolal ho 6:3, 7:6(5) za 67 minút. Dvadsaťpäťročný hráč Národného tenisového centra si vo finále zmeria sily s Poliakom Maksom Kasnikowskim.

28. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Klein je v Ortisei už v semifinále

Lukáš Klein postúpil už do semifinále dvojhry na challengeri 50 v talianskom Ortisei (36 000 EUR, tvrdý povrch hala). Vo štvrťfinále si hladko poradil s domácim hráčom Enricom Dalla Vallem a zdolal ho 6:3, 6:2 za 68 minút. Dvadsaťpäťročný hráč Národného tenisového centra si v súboji o postup do finále zmeria sily s Britom Billym Harrisom.

FOTO: fb/ challengerortisei - Diego Runggaldier

27. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Európsky festival hráčov do 12 rokov aj so slovenskou účasťou

V týždni od 13. novembra sa usktutoční tretí ročník výberového turnaja pre najlepších hráčov Európy do 12 rokov. Bude sa konať na Malorke v Akadémii Rafaela Nadala a zúčastní sa na ňom viac ako 60 najsľubnejších hráčov Európy v spomínanej vekovej kategórii. Slovensko budú reprezentovať dvaja chlapci (Max Lörinčík a Andrej Adamović) a dve dievčatá (Romana Dekanová a Laura Masaryková). Účasť na turnaji si zabezpečili na základe ich výkonov na podujatiach Tennis Europe Junior Tour kategórie 1 počas celej sezóny.

27. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Klein v Ortisei do štvrťfinále

Lukáš Klein postúpil do štvrťfinále dvojhry na challengeri 50 v talianskom Ortisei (36 000 EUR, tvrdý povrch hala). V súboji dvoch kvalifikantov si v druhom kole poradil s Mirzom Bašičom z Bosny a Hercegoviny a zdolal ho 7:6(5), 7:6(3) za 96 minút. Dvadsaťpäťročný hráč Národného tenisového centra si v súboji o postup do semifinále zmeria sily s víťazom zápasu medzi nasadenou jednotkou Abdullahom Shelbayhom z Jordánska a Enricom Dalla Vallem z Talianska.

FOTO: fb/ challengerortisei - Roland Strimmer

26. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

JTBSO: V hlavnej päť Sloveniek

Päť slovenských tenistiek má isté miesto v hlavnej súťaži na budúcotýždňovom 23. ročníku turnaja J&T Banka Slovak Open 2023 (30. októbra - 4. novembra 2023) v bratislavskom NTC. V pozícii nasadenej dvojky sa predstaví Rebecca Šramková (na snímke), jednotkou bude Maďarka Anna Bondárová. Najväčší ženský turnaj na Slovensku je zaradený do kategórie ITF World Tennis Tour s dotáciou 60.000 amerických dolárov.

26. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

VV STZ sa plne stotožnil s Mečířom

Výkonný výbor Slovenského tenisového zväzu (VV STZ) na svojom zasadnutí dňa 25. októbra prijal nasledovné uznesenie: „VV STZ sa  stotožňuje a plne stojí za vyjadreniami prezidenta STZ Miloslava Mečířa zo dňa 13. októbra 2023, ktoré boli zverejnené na oficiálnej zväzovej stránke www.stz.sk ako reakcia k vyjadreniam bývalého predsedu Bratislavského tenisového zväzu (BTZ) Petra Miklušičáka.“

25. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Klein postúpil, Gombos nie

Lukáš Klein (na snímke) postúpil do druhého kola hlavnej súťaže dvojhry na challengeri 50 v talianskom Ortisei (36 000 EUR, tvrdý povrch hala). Úspešný kvalifikant si v úvodnom kole poradil s Čechom Andrew Paulsonom a zdolal ho 7:5, 6:4 za 86 minút. Dvadsaťpäťročný hráč Národného tenisového centra si v druhom kole zmeria sily s ďalším kvalifikantom Mirzom Bašičom z Bosny a Hercegoviny.

24. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Klein v Ortisei do hlavnej súťaže

Lukáš Klein sa prebojoval do hlavnej súťaže dvojhry na challengeri 50 v talianskom Ortisei (36 000 EUR, tvrdý povrch hala). Najvyššie nasadený hráč si v úvodnom kole kvalifikácie poradil s domácim hráčom Federicom Arnaboldim 6:1, 4:6, 6:3, v eliminačnom finále zdolal ďalšieho Taliana Andreu Picchioneho 7:6(9), 4:6, 6:2. Dvadsaťpäťročný hráč Národného tenisového centra si v prvom kole hlavnej súťaže zmeria sily s Čechom Andrew Paulsonom.

23. 10. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Jamrichová skončila šiesta

Renáta Jamrichová obsadila na juniorskom finálovom turnaji ITF World Tennis Tour 2023 v čínskom meste Čcheng-tu konečné šieste miesto. Zverenka trénera Jána Matúša nestačila v nedeľu v súboji o piatu priečku na Američanku Kaitlin Quevedovú a podľahla jej 6:3, 6:7(3), 1:6 za 98 minút. Šestnásťročná hráčka Národného tenisové centra by sa mala na prelome októbra a novembra predstaviť domácim fanúšikom na ženskom turnaji J&T Banka Slovak Open 2023.

22. 10. 2023
Aktuality Více zde