• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Kližan napokon mix hrať nebude

Martin Kližan a Švajčiarka Belinda Bencicová sa odhlásili z miešanej štvorhry na US Open. V 1. kole mali hrať proti česko-chorvátskemu páru Barbora Krejčíková, Marin Draganja. 

02. 09. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Slovenské finále v St. Pöltene

Vo finále 10-tisícového turnaj ITF žien v rakúskom St. Pöltene sa stretnú dve Slovenky Lenka Juríková a Kristína Schmiedlová (na obr.). Obe zvíťazili v semifinále bez straty setu. Kvalifikant Patrik Néma na 10-tisícovom turnaji mužov v rovnakom dejisku do finále nepostúpil.

02. 09. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

O finále v St. Pöltene traja naši

V rakúskom St. Pöltene budú na 10-tisícových turnajoch ITF bojovať o postup do finále traja slovenskí tenisti - Patrik Néma, Lenka Juríková a Kristína Schmiedlová. Keby ženy boli úspešné, stretli by sa vo finále. Juríková získala v predchádzajúcich dvoch týždňoch dva tituly na tejto úrovni.

01. 09. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulkovej postup aj so zranením

Dominika Cibulková sa prebojovala do 3. kola dvojhry na US Open. V druhom kole si napriek zraneniu zadného stehenného svalu ako nasadená dvanástka poradila s Ruskou Jevgenijou Rodinovou 6:7 (4), 6:2, 6:2. Cibulkovej maximom v New Yorku je štvrťfinále z roku 2010, vlani postúpila do 3. kola, v piatok ju čaká Ukrajinka Lesia Curenková. 

31. 08. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Traja Slováci do osmičky

Lenke Juríkovej (na obr.) sa na 10-tisícových turnajoch v tomto období darí. Už na treťom nenašla premožiteľku. V St. Pöltene zdolala v 2. kole domácu Nicole Rottmannovú a postúpila do štvrťfinále. Do osmičky sa prebojovala aj Kristína Schmiedlová a medzi mužmi bol úspešný Patrik Néma. Alex Molčan vypadol.

31. 08. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Slovenské kvarteto o štvrťfinále v St. Pöltene

Na turnajoch žien a mužov ITF v rakúskom St. Pöltene si v stredu o postup do štvrťfinále zahrá kvarteto slovenských tenistov: Kristína Schmiedlová, Lenka Juríková (na obr.), Alex Molčan a Patrik Néma.

30. 08. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Martin opäť vypadol v 1. kole

Štvrtý nasadený Andrej Martin prehral v 1. kole challengeru v talianskom Come (dotácia 42 500 eur, antuka) s Rusom Andrejom Rubľovom 6:2, 3:6, 3:6. Je to už druhý challenger po OH v Riu, kde bol Martin v osemfinále, na ktorom vypadol hneď na úvod. 

 

30. 08. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Iba Cibulková do 2. kola

Zo šestice Slovákov na US Open postúpila do druhého kola iba Dominika Cibulková. Dvanásta nasadená slovenská jednotka zdolala Poľku Magdu Linettovú 6:2, 6:3. Jej ďalšou súperkou bude v stredu Ruska Jevgenija Rodinová. Doterajším maximom Cibulkovej v New Yorku je štvrťfinále z roku 2010, vlani postúpila do 3. kola.

29. 08. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Kovalíkova prehra v premiére

Jozefovi Kovalíkovi nevyšla premiéra v hlavnej súťaži na grandslamovom turnaji US Open. V 1. kole dvojhry prehral s Kanaďanom Vasekom Pospisilom hladko 1:6, 3:6, 3:6. Slovensko tak prišlo v New Yorku aj o posledné želiezko v mužskom singli, ani Martin Kližan s Lukášom Lackom neprešli cez úvodnú prekážku.

29. 08. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová v NY vypadla

Karolína Schmiedlová neuspela v 1. kole dvojhry na US Open. Lotyške Anastasiji Sevastovovej podľahla 3:6, 3:6. V New Yorku tak zavŕšila tohtoročné waterloo na podujatiach veľkej štvorky. Na úvodnej prekážke stroskotala aj na Australian Open, Roland Garros a vo Wimbledone.

29. 08. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Lacko pre kŕče skrečoval

Lukáš Lacko na US Open nikdy nevyhral zápas v hlavnom turnaji. Po siedmom štarte v sérii má bilanciu 0:7! Zápas 1. kola proti domácemu držiteľovi voľnej karty Ernestovi Escobedovi skrečoval pre kŕče v celom tele za stavu 4:6, 6:4, 6:4, 3:6. Jeho súper sa stretne s Britom Kyleom Edmundom, ktorý prekvapujúco vyradil 13. nasadeného Francúza Richarda Gasqueta.

29. 08. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Kučová v NY skončila v 1. kole

Kristína Kučová neuspela v 1. kole dvojhry na US Open. V premiére v hlavnej súťaži v New Yorku prehrala s Nemkou Andreou Petkovicovou 6:7 (3), 3:6. Juniorská šampiónka US Open 2007 podala bojovný výkon, v koncovkách setov však mala navrch rodáčka z bosnianskej Tuzly, ktorá bola v minulosti v elitnej svetovej desiatke.   

29. 08. 2016
Aktuality Více zde