• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Slováci v piatok vo Wimbledone

V piatok nastúpi vo Wimbledone na tretie Kolo Lukáš Lacko asi o 16.00 SELČ, Jana Čepelová približne o 18.00.  Vo štvorhre odohrajú úvodné zápasy Andrej Martin a Karolína Schmiedlová.

01. 07. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Wimbledon: Zelenay aj Hantuchová vo štvorhre vypadli

V prvom kole wimbledonskej štvorhry vypadli vo štvrtok obaja slovenskí zástupcovia Igor Zelenay aj Daniela Hantuchová, ktorá štartovala na voľnú kartu.

30. 06. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Čepelová to na hviezdy vie

Jana Čepelová mala možno väčšiu trému, keď predstúpila vo Wimbledone na tlačovke vo veľkej miestnosti pred novinárov ako pred zápasom s favorizovanou Muguruzovou. ,,Takúto tlačovku absolvujem prvý raz,“ prezradila hráčka, ktorá má na konte skalpy Sereny Williamsovej, Simony Halepovej a najnovšie aj Garbine Muguruzovej.

30. 06. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Aj Cibulková v treťom kole

Vo Wimbledone zavŕšila úspešný štvrtok slovenských farieb Dominika Cibulková, ktorá tiež postúpila do 3. kola. Slovenská jednotka, nasadená ako 19., vyradila Dariu Gavrilovovú z Austrálie 6:3, 6:2. O postup do osemfinále nastúpi sobotu proti Kanaďanke Eugenie Bouchardovej, wimbledonskej finalistke 2014.

30. 06. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Čepelová vyradila šampiónku Roland Garros

Jana Čepelová sa v 2. kole dvojhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone postarala o veľkú senzáciu. V pozícii kvalifikantky po výbornom výkone deklasovala vlaňajšiu finalistku a nasadenú dvojku Španielku Garbine Muguruzovú Blancovú 6:3, 6:2.

30. 06. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Do Ria na OH štvorica tenistov Slovenska

Slovensko bude mať na tenisovom turnaji na OH v Riu de Janeiro štvornásobné zastúpenie. V ženskom pavúku nastúpia Dominika Cibulková a Anna Karolína Schmiedlová, ktoré si spolu zahrajú aj štvorhru. Medzi mužmi sa v singli predstaví iba Martin Kližan, no v debli si zahrá aj s Andrejom Martinom. Oficiálny zoznam účastníkov zverejnila vo štvrtok Medzinárodná tenisová federácia (ITF). (tasr)

30. 06. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Lacko cez Karloviča do 3. kola!

Lukáš Lacko postúpil vo Wimbledone cez 23. nasadeného Iva Karloviča do tretieho kola. Chorváta zdolal 6:3, 3:6, 7:6(5), 6:4 a vyrovnal svoje grandslamové maximum – v treťom kole na veľkej štvorke bol už na Australian Open a Wimbledone 2012. Súperom Slováka bude Chorvát Marin Čilič.

30. 06. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Šramková v Ríme vypadla, ale je už v druhej stovke rebríčka

Siedma nasadená Rebecca Šramková  prehrala v 2. kole na 50-tisícocom antukovom turnaji ITF v Ríme s Rumunkou Cristinou Dinovou 5:7, 4:6. Po sérii víťazných zápasov sa však 19-ročná hráčka posunula už na 183. miesto rebríčka, na pozíciu slovenskej šestky, o 40 miest pred Hantuchovú.

29. 06. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Čepelová na jednotke

Vo štvrtok sa vo Wimbledone začína hrať na vonkajších dvorcoch už o 11.00 londýnskeho času (12.00 SELČ), teda o pol hodinu skôr ako v minulých dňoch. Zápasový sklz po daždivom utorku a strede doháňajú zo Slovákov Čepelová a Lacko, ktorých čakajú zo stredy odložené zápasy 2. kola.

29. 06. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos v Marburgu dohral

Norbert Gombos v osemifinále na challengeri v nemeckom Marburgu (dotácia 42 500 eur, antuka) so 6. nasadeným domácim Danielom Brandsom 3:6, 5:7.

 

 

29. 06. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Streda bez Čepelovej a Lacka

Do stredajšieho programu vo Wimbledone pred plánovaným začiatkom zasiahol dážď. Andrew Jarrett, hlavný rozhodca, po druhej hodine miestneho času oznámil, že plánované štvorhry sú zrušené, aj zápas Slováka Igora Zelenaya. Neskôr škrtali aj dvojhry, vrátane 2. kola Jany Čepelovej s Muguruzovou zo Španielska a Lukáša Lacka s Chorvátom Karlovičom. Po piatej miestneho času odkryli vonkajšie dvorce. 

29. 06. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Slováci v stredu vo Wimbledone

Utorkový popoludňajší dážď vyhnal divákov z areálu All England Clubu vo Wimbledone a nahustil program zápasov na stredu. Predpoveď počasia je typicky londýnska, pršať má opäť. Zo Slovákov dohráva 1. kolo Rybáriková, v druhom sa predstavia Lacko a Čepelová a plánovaná je aj Zelenayova štvorhra.

29. 06. 2016
Aktuality Více zde