• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Mihalíková na ceste domov, uvidia ju v Trnave

Tereza Mihalíková, juniorská šampiónka Australian Open 2016 vo štvorhre, je na ceste domov z Austrálie a najbližšie sa predstaví na EMPIRE Women's Indoor v Trnave (6.-14. februára). Túto informáciu nám potvrdil Ľubomír Mihalík, otec hráčky. Nebude teda hrať na turnajoch v Perthe - ako sme pôvodne informovali.

01. 02. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Slováci na turnajoch ATP

 V ekvádorskom Quite (dotácia 520 070 USD, antuka) sa obaja slovenskí tenisti Andrej Martin aj Jozef Kovalík (na obr.) prebojovali z dvojkolovej kvalifikácie do hlavného turnaja. Obaja majú za súperov Španielov - Kovalík Montanesa a Martin Granollersa. Martin Kližan sa stretne v 1. kole v Sofii s domácim držiteľom voľnej karty Lazovom, Lukáš Lacko bude hrať v Montpellieri s Cyperčanom Baghdatisom. Norbert Gombos má problémy s kolenom, v utorok sa podrobí operácii. 

 

31. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Škamlová v Káhire vo svojom treťom finále po prvý raz prehrala

Slovenky boli tento týždeň úspešné na menších turnajoch ITF. Chantal Škamlová našla v Káhire v dvojhre vo finále premožiteľku až na treťom turnaji. S Češkou Krejsovou opäť získala deblovú trofej, tretiu za sebou. V Brazílii na 25-tisícovom podujatí Rebecca Šramková prehrala v semifinále s Cirsteovou. V tureckej Antalyi vyhrali vo finále štvorhry Petra Uberalová a Viktória Kužmová. 

31. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková za Hantuchovou

V ére samostatnosti získala zo slovenských tenistov doposiaľ 4 grandslamové tituly v mixe Daniela Hantuchová. Ďalšie víťazstvá na turnajoch veľkej štvorky dosiahli výlučne juniori. Tereza Mihalíková je z nich prvá s dvoma trofejami - za juniorskú dvojhru 2015 a juniorskú štvorhru 2016 - v oboch prípadoch na Australian Open.

30. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Klein s Riklom nevyužili mečbal

Lukáš Klein, hráč NTC, zverenec Ľubomíra Kurhajca, nezískal po boku českého tenistu Patrika Rikla vo svojom prvom grandslamovom finále titul na Australian Open. Slovensko-česká dvojica prehrala tesný finálový súboj štvorhry juniorov s domácimi Austrálčanmi Alex De Minaur, Blake Ellis 6:3, 5:7 - 10:12. 

30. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková s titulom zo štvorhry

Tereza Mihalíková neobhájila na Australian Open titul v juniorskej dvojhre, ale prvenstvo vybojovala vo štvorhre. Vo finále dvojhry prehrala 17-ročná Slovenka s Bieloruskou rovesníčkou Verou Lapkovou 3:6, 4:6. Finále dievčat z Arény Roda Lavera sprostredkoval stream do celého sveta. 

30. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Slováci v sobotu v troch finále

V Melbourne bude mať v sobotu slovenský tenis zastúpenie v troch juniorských finále. Trojnásobné finálové zastúpenie nášho tenisu na grandslame je historické. Obe finále štvorhry pre dážď z piatka presunuli na sobotu. O titul vo dvojhre i štvorhre junioriek bude hrať Tereza Mihalíková a vo štvorhre juniorov Lukáš Klein. Naposledy dokázala v Melbourne juniorský titul obhájiť Ruska Anastasia Pavľučenkovová, víťazka v rokoch 2006, 2007. Predtým sa to podarilo aj Češke Barbore Strýcovej (2002, 2003) a v minulosti viacerým juniorkám.

29. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková opäť vo finále AO!

Sedemnásťročná Tereza Mihalíková si aj po roku od pamätného triumfu v Melbourne zahrá finále juniorskej dvojhry Australian Open. V semifinále zdolala Švajčiarku Rebeku Masárovú 6:3, 6:3. V druhom sete otáčala z 0:3, čím potvrdzuje, že jej nechýba sebavedomie. Dnes mala hrať ešte finále štvorhry, ale pre dážď ho presunuli na sobotu.

29. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Klein v Melbourne vo finále!

Najlepší slovenský junior Lukáš Klein si prvý raz zahrá v grandslamovom finále. Hráč NTC, zverenec Ľubomíra Kurhajca, postúpil na Australian Open po boku Čecha Patrika Rikla do finále štvorhry juniorov.  Vlani si finále pod Kurhajcovou taktovkou v Melbourne zahral Alex Molčan.

28. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Martin opäť vypadol v 1. kole

 Andrej Martin prehral na challengeri v kolumbijskej Bucaramange (dotácia 50 000 USD, antuka) s druhým nasadeným Talianom Paolom Lorenzim 3:6, 6:2, 3:6. Je to už tretí zo štyroch januárových juhoamerických challengerov, keď Slovák končí už v prvom kole.

 
28. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková v hre o tituly

Tereza Mihalíková postúpila do semfinále juniorskej dvojhry aj do finále štvorhry na Australian Open. Druhá nasadená Slovenka vyradila Rusku Anastasiu Potapovovú 6:1, 6:3 a stále je v hre o svoj druhý titul v Melbourne. Jej súperkou bude bazilejská rodáčka so slovenskými koreňmi Rebeka Masárová, s ktorou má bilanciu 0:1.

 

28. 01. 2016
Aktuality Více zde
 
news img

Šramková cez dvojku do osmičky

 Rebecca Šramková vyradila druhú nasadenú Rumunku Cristine Dinuovú 6:1, 6:1 a postúpila na 25-tisícovom turnaji ITF žien v Bertioge v Brazílii do štvrťfinále.

28. 01. 2016
Aktuality Více zde