• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Mihalíková vo finále

Najlepšia slovenská juniorka Tereza Mihalíková na Eddie Herr International Tennis Championship v Bradentone na Floride (Grade 1) s Maďarkou Dalmou Gálfiovou zvíťazili v semifinále štvorhry, ale vo finále podľahlii druhému nasadenému americkému páru.

05. 12. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Dajte hlas Schmiedlovej - hlasovať možno do 6. decembra

Dajte svoj hlas Karolíne Schmiedlovej! Slovenská jednotka sa dostala do nominácie 5 tenistiek na ocenenie Progres roka 2015. Hlasovať možno na stránke Tenisovej asociácie žien (WTA) do 6. decembra vrátane: www.wtatennis.com

 

02. 12. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Hrbatý s trénermi v NTC

Dominik Hrbatý bude v sobotu v NTC hovoriť na seminári trénerov, ktorý organizuje STZ, o svojej úspešnej profesionálnej kariére. Jednu prednášku mal už v minulých dňoch v tureckej Antalyi na svetovej konferencii trénerov, ktorá sa pod taktovkou ITF skončí túto sobotu a zúčastňuje sa na nej 700 trénerov z 99 krajín.

27. 11. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Moška: Skvelá správa pre slovenský šport

 Na aktuálne schválenie Zákona o športe reaguje Igor Moška, generálny sekretár STZ: ,,Vďaka osobnej podpore predsedu vlády a predsedu parlamentu bol dnes naprieč politickým spektrom schválený nový Zákon o športe. Je to skvelá správa pre slovenský šport. Zákon systémovo zlepšuje financovanie športu a zavádza pozitívne motivácie pre športové kluby a zväzy, aby viac detí a mládeže pravidelne športovalo. A to je veľký verejný záujem."

 

26. 11. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Zákon o športe od 1. 1. 2016

 Národná rada SR dnes s podporou 132 poslancov schválila Zákon o športe. ,,Pre šport vytvára tento zákon transparentnejšie prostredie, jasnejšie pravidlá a vyššiu kontrolu narábania so zdrojmi," povedal predseda parlamentu Peter Pellegrini (na snímke tasr).

26. 11. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Večer tenisových hviezd

Vydarený galavečer slovenského tenisu v piatok 20. novembra 2015 uzavrel hosť večera Adam Ďurica svojím hitom Mandolína. Pesničku sprevádzalo defilé najlepších pred kamerami a objektívmi fotoaparátov. Hlavnou hviezdou večera bola 21-ročná Karolína  Schmiedlová, ktorá získala dve ocenenia. Okrem očakávaného prvenstva v ankete odborníkov jej žičili aj fanúšikovia, účastníci našej internetovej ankety o najpopulárnejšieho slovenského tenistu. Na vyhlásenie, ktoré moderoval Slávo Jurko, prišli víťazi všetkých kategórií. Pozrite si Tenistu roka 2015 vo fotografiách Dušana Barbuša.

22. 11. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Martinova bodka s prvenstvom

 Andrej Martin uzavrel juhoamerické challengerové turné aj sezónu ziskom deblového titulu v Montevideu. Spolu s Čiľanom Hansom Podlipnikom Castillom vyhrali vo finále nad brazílsko-portugalským párom Marcelo Demoliner, Gastao Elias 6:4, 3:6 - 10:6. Pre Martina je to 6. challengerová trofej, 9. v kariére.

22. 11. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Zelenay s 25. titulom

 Igor Zelenay a Srb Ilija Bozoljac vo finále challengeru v Brescii suverénne vyhrali nad Mirzom Bašičom z Bosny a Hercegoviny a Chorvátom Nikolom Mektičom 6:0, 6:3 za 46 minút. Zelenay so Srbom vyhrali aj minulý týždeň v Bratislave. Čerstvo hráč TC Empire Trnava získal svoj 25. challengerový titul. 

22. 11. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Martin a Zelenay vo finále štvorhry

 Andrej Martin (na obr.) prehral vo štvrťfinále challengeru v Montrvideu so 4. nasadeným Španielom Ínigom Cervantesom-Huegunom 3:6, 3:6, ale vo štvorhre postúpil do finále. Na challengeri v Brescii si o deblový titul zahrá aj Igor Zelenay.

21. 11. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Kristína Schmiedlová vo štvrťfinále tesne prehrala

Kristína Schmiedlová tesne prehrala vo štvrťfinále 25-tisícového turnaja ITF žien v Zawľade (Poľsko), keď ako kvalifikantka podľa hla piatej nasadenej Slovinke Dalile Jakupovičovej 5:7, 6:3, 6:7(3). Zápas trval 2:48 hod.

20. 11. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Martin (Montevideo) a Zelenay (Brescia) v semifinále štvorhry

Obaja daviscupoví reprezentanti SR - Andrej Martin a Igor Zelenay - postúpili na challengeroch do semifinále štvorhry. Martin v Montevideu (dotácia 50 000 USD, antuka) po boku Čiľana Hansa Podlipnika-Castilla a Zelenay v talianskej Brescii (dotácia 42 500 eur, tvrdý povrch) so Srbom Ilijom Bozoljacom, s ktorým v sobotu získal titul na Peugeot Slovak Open 2015.

20. 11. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos v Brescii dohral

 Norbert Gombos prehral vo štvrťfinále challengeru v talianskej Brescii (dotácia 42 500 eur, tvrdý povrch) domácim Lucom Vannim 4:6, 4:6.

19. 11. 2015
Aktuality Více zde