• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Hantuchovej stop vo dvojhre

 Daniela Hantuchová neuspela v 2. kole dvojhry vo Wimbledone. Na dvorci číslo 1 prehrala s Britkou Heather Watsonovou za 81 minút 4:6, 2:6. Domáca hráčka odplatila bývalej svetovej päťke vlaňajšiu prehru z Australian Open v Melbourne.

01. 07. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan v Roehamptone skončil vo štvrťfinále

Najlepší slovenský junior Alex Molčan na prípravnom predwimbledonskom turnaji v Roehamptone vypadol vo štvrťfinále dvojhry, keď prehral s piatym nasadeným Nórom Viktorom Durasovicom 6:3, 2:6, 2:6.

01. 07. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Kližan štvorhru nedohral

Martin Kližan s Lukášom Rosolom strávili v stredu v 1. kole wimbledonskej štvorhry na dvorci iba 12 minút. Slovensko - česká dvojica za stavu 0:3 vzdala súboj so štvrtým nasadeným holandsko - rumunským párom Jean-Julien Rojer, Horia Tecau. Vo štvorhre napokon hrala ako lucky loser aj Jana Čepelová. So Švajčiarkou Stefanie Vögeleovou v 1. kole prehrali s britským párom Jocelyn Raeová, Anna Smithová 2:6, 1:6.

 

01. 07. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Wimbledon: Čepelová aj dnes

Po utorkovej senzácii, keď Jana Čepelová vyradila vo Wimbledone svetovú trojku Rumunku Simonu Halepovú, sa hráčka NTC, zverenka Martina Zathureckého (spolu na fotografii), predstaví dnes vo štvorhre, do ktorej sa dostala ako lucky loser. Pozornosť slovenských tenisových fanúšikov sa sústredí aj na Danielu Hantuchovú v druhom kole dvojhry proti Britke Heather Watsonovej. Vo štvorhre po boku Čecha Lukáša Rosola si Martin Kližan otestuje jedného z najbližších daviscupových súperov, deblového špecialistu Rumuna Horiu Tecaua po boku Holanďana Jean-Julien Rojera.

01. 07. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Rybáriková sa dočkala

  Magdaléna Rybáriková prešla na ôsmy pokus cez prvé kolo ženskej dvojhry vo Wimbledone. Jej súperka v 1. kole, Talianka Karin Knappová, zápas skrečovala prehrávajúc 6:7 (6), 0:3 a 0:30 pre zranenie nohy, ktoré utrpela v úvodnom geme druhého setu. Rybárikovú čaká nasadená osmička Ruska Jekaterina Makarovová.

 

30. 06. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Senzácia v podaní Čepelovej

Jana Čepelová sa postarala vo Wimbledone o senzáciu! Hráčka, ktorá po januárovom zápale pľúc celú sezónu hľadá niekdajšiu fazónu, vyradila v 1. kole tretiu tenistku sveta, Rumunku Simone Halepovú, lanskú semifinalistku najslávnejšieho turnaja, 5:7, 6:4, 6:3.

30. 06. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Zelenay prehral maratón

Už tretí maratón odohral slovenský tenista vo Wimbledone - a opäť prehral. Po Kližanovi a Lackovi odchádzal po piatich setoch s prehrou deblový kvalifikant Igor Zelenay. S Poliakom Mateuszom Kovalczykom prehrali so 6. nasadenou španielskou dvojicou Marcel Granollers, Marc López 6:3, 6:4, 6:7(6), 4:6, 13:15. Zápas 1. kola štvorhry trval štyri a pol hodiny, piaty set 108 minút! V tajbrejku tretieho setu nevyužil slovensko-poľský pár dva mečbaly.

30. 06. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Hantuchová aj vo štvorhre

Daniela Hantuchová, ktorej súperkou v 2. kole dvojhry bude zajtra domáca Heather Watsonová, postúpila vo Wimbledone aj do 2. kola štvorhry. S Austrálčankou Samanthou Stosurovou zdolali slovensko-poľský pár Janette Husárová, Paula Kaniová 6:1, 7:5. Dominika Cibulková a Karolína Schmiedlová štart vo štvorhre napokon zrušili.

30. 06. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan vyradil šampióna RG!

Najlepší slovenský junior Alex Molčan postúpil na predwimbledonskom prípravnom turnaji v Roehamptone do štvrťfinále po výhre nad čerstvým juniorským šampiónom Roland Garros, štvrtým nasadeným Tommym Paulom,  6:3, 6:3. Američan (ATP 453.) vyhral pred Parížom mužský futures a mal za sebou sériu 13 vyhratých dvojhier, ktorú mu v Roehamptone Molčan prerušil.

30. 06. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Dnes Čepelová a Rybáriková

Zo 7 Slovákov - singlistov - vo Wimbledone sa v pondelok predstavilo päť. Postup vybojovala len Hantuchová. Dnes zasiahnu do bojov zostávajúce dve - Jana Čepelová na dvorci č. 1 a Magdaléna Rybáriková, ktorú čaká 8. pokus vyhrať zápas dvojhry v All England Clube. Doteraz má neúspešnú sériu 0:7.

30. 06. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Štrnásťroční na záverečný turnaj ME nepostúpili

Tímy SR hráčov a hráčok do 14 rokov nepostúpili do záverečných turnajov ME (Summer Cup). Chlapci v španielskej Murcii po výhre nad Srbskom prehrali  v semifinále s Poľskom 0:3 a v súboji o 3. miesto prehrali v Českom 0:3. Hrali v zostave: Krištof Minárik, János Fekete, Adam Behúň. Dievčatá v Rakovníku prehrali s Českom 0:3 a s Chorvátskom 1:2. V súboji o konečné 7. miesto zdolali Portugalsko 3:0. Zostava: Katarína Kužmová, Romana Čisovská, Stella Kovačičová.

30. 06. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Iba Molčan do osemfinále

Zo slovenských juniorov na prípravnom turnaji v Roehamptone vyhral vo dvojhre iba Alex Molčan a postúpil do osemfinále. Tereza Mihalíková a Lukáš Klein vypadli. Vo štvorhre postúpil len Patrik Néma.

 

30. 06. 2015
Aktuality Více zde