• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Kližan v Monte Carle vypadol

Martin Kližan, čerstvý víťaz turnaja ATP v Casablanke, prehral dva dni po marockom finále v 1. kole na antukovom turnaji ATP World Tour Masters 1000 v Monte Carle (dotácia 3 830 295 eur) so Srbom Viktorom Troickým za 156 minút 6:7(5), 7:5, 2:6.

14. 04. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos s Goffinom prehral

Norbert Gombos neuspel v 1. kole dvojhry na antukovom turnaji ATP Masters 1000 v Monte Carle. V pozícii kvalifikanta prehral s Belgičanom Davidom Goffinom za 73 minút 1:6, 4:6. V utorok zasiahne do bojov víťaz turnaja v marockej Casablance Martin Kližan, ktorého čaká na úvod Srb Viktor Troicki.

13. 04. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Karolína s trofejou už doma

Katovice budú pre slovenskú tenistku Annu Karolínu Schmiedlovú vždy "srdcovkou". Pred dvoma rokmi vyhrala v poľskom meste prvý zápas v hlavnej súťaži na okruhu WTA, v nedeľu sa v multifunkčnej hale Spodek tešila z premiérového titulu. Hoci v Charlestone sa rozbehla antuková sezóna, zverenka trénera Milana Martinca dala prednosť halovému turnaju na harde. Na pôde STZ šampiónku priivítal generálny sekretár Igor Moška a potom odpovedala na otázky novinárov. Výkony Karolíny rástli od zápasu k zápasu. Vo štvrťfinále deklasovala obhajkyňu titulu Francúzku Alize Cornetovú a vo finále si poradila s Taliankou Camilou Giorgiovou.

13. 04. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Junior Lukáš Klein na turnaji Grade 1 v semifinále

 Na juniorskom turnaji Grade 1 Trofeo Juan Carlos Ferrero v Španielsku dosiahol vynikajúce semifinále 17-ročný Lukáš Klein. Ďalší hráč NTC Patrik Néma, tiež zverenec Ľubomíra Kurhrajca, vypadol v druhom kole. Néma si zahral po boku Poliaka Dembeka semifinále štvorhry. 

12. 04. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Moška sa teší z víťazstiev Kližana a Schmiedlovej

Veľkú radosť po vydarenom tenisovom týždni v podaní slovenských hráčov prejavil aj generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu Igor Moška. "Bola to fantastická slovenská tenisová nedeľa. Na turnajoch ATP a WTA sa dnes rozdeľovali štyri tituly a dva z nich získali slovenskí hráči, čo je skvelé. 

12. 04. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Karolína má prvý titul WTA!

Karolína Schmiedlová získala v poľských Katoviciach prvý titul na okruhu WTA. Vo finále halového podujatia si ako nasadená osmička poradila s trojkou "pavúka" Taliankou Camilou Giorgiovou 6:4, 6:3 a dosiahla životný úspech. Zverenka trénera Milana Martinca sa stala po Radke Zrubákovej, Karine Habšudovej-Cílekovej, Henriete Nagyovej, Daniele Hantuchovej, Martine Suchej, Magdaléne Rybárikovej a Dominike Cibulkovej ôsmou Slovenkou so singlovou trofejou na okruhu WTA.

12. 04. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Gombos v Monte Carle v hlavnej

 Norbert Gombos postúpil do hlavnej súťaže v Monte Carle! Vo finálovom 2. kole kvalifikácie Slovákovi  za stavu 4:3 skrečoval Uzbek Denis Istomin. Pre Gombosa to bude prvá účasť v hlavnej súťaži na okruhu ATP od októbrovej Valencie a premiéra na turnaji Masters 1000. Už má istotu 35 bodov a prémie 11 650 eur.


12. 04. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Kližan s titulom z Casablanky

Martin Kližan získal v marockej Casablance tretí singlový titul na okruhu ATP. Vo finále antukového podujatia si ako nasadená dvojka poradil so Španielom Danielom Gimenom-Traverom za 76 minút 6:2, 6:2. Vlani zverenec českého trénera Martina Damma nenašiel premožiteľa na antuke v Mníchove, kde triumfoval ako kvalifikant. V roku 2012 sa tešil z prvenstva na harde v Petrohrade.

 

12. 04. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Finiš v AEGON aréne

 V AEGON aréne finišujú s prípravou antukového dvorca na víkendové fedcupové stretnutie Slovensko - Švédsko. Družstvo kapitána Mateja Liptáka začne prípravu na súboj play off II. svetovej skupiny 18. - 19. apríla už v pondelok. Foto: Dušan Barbuš

12. 04. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová v Heraklióne vyhrala

Viktória Kužmová získala v Heraklióne na 10-tisícovom turnaji ITF svoj druhý ženský titul. Hráčka NTC v 2. kole zdolala Talianku Giorgiu Pitovú 6:1, 6:4, vo štvrťfinále Maďarku Csillu Argyelánovú 6:2, 6:4, v semifinále Rusku Anastasiu Komardinovú 6:1, 6:1 a vo finále domácu Grammatikopoulouovú 6:3, 6:4. 

12. 04. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Kližanov obrat a finále

Martin Kližan sa po skvelom obrate prebojoval do finále dvojhry na antukovom turnaji ATP v marockej Casablance. V semifinále s Damirom Džumhurom z Bosny a Hercegoviny prehrával ako nasadená dvojka 4:6, 2:4, no potom získal desať gemov v rade. Druhý set vyhral 6:4 a v treťom uštedril súperovi "kanára".

 

11. 04. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Skvelá Kaja hrá o titul!

 Karolína Schmiedlová sa suverénnym spôsobom prebojovala do svojho druhého finále na okruhu WTA. V semifinále halového podujatia v poľských Katoviciach si ako nasadená osmička poradila s Belgičankou Alison Van Uytvanckovou za 75 minút 6:4, 6:1. 

11. 04. 2015
Aktuality Více zde