• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Mihalíková je šampiónka!

Tereza Mihalíková vybojovala v Melbourne grandslamový titul v dvojhre junioriek. Šestnásťročná rodáčka z Topoľčian zdolala vo finále Australian Open v Aréne Roda Lavera Britku Katie Swanovú 6:1, 6:4 a postarala sa o tretí singlový juniorský titul v ére samostatnosti pre Slovensko. 

31. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan titul nezískal

Alex Molčan sa z Melbourne nevráti s trofejou za víťazstvo v juniorskej štvorhre. Slovenský tenista s Poliakom Hubertom Hurkaczom vo finále  mimoriadne tesne podľahli austrálskej dvojici Jake Delaney, Marc Polmans 6:0, 2:6, zápasový tajbrejk 8:10. Molčan, hráč NTC, sa však pričinil s Mihalíkovou o zaujímavý zápis: Slovensko má na jednom gramdslame po prvý raz finalistov v dvoch súťažiach.

30. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková v Austrálii vo finále

Tereza Mihalíková, 16-ročná topoľčianska rodáčka, postúpila do finále juniorskej dvojhry na Australian Open a môže sa stať prvou Slovenkou, ktorá získa v Melbourne singlový juniorský titul. V roku 1999 o prvenstvo v dvojhre junioriek neúspešne bojovala Katarína Bašternáková (prehrala s Francúzkou Razzanovou).

30. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Molčan hrá v Melbourne o titul

 Najlepší slovenský junior Alex Molčan si po boku Poliaka Huberta Hurkacza zahrá v Melbourne o titul vo štvorhre juniorov. Dvojica v semifinále zvíťazila nad tretím nasadeným srbsko-americkým párom Miomir Kecmanovic, Michael Mmoh 6:7(9), 7:6(0) - 10:2. Pre 17-ročného rodáka z Prešova, člena NTC, je to prvé grandslamové finále kariéry.

29. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková v semifinále AO

 Tereza Mihalíková postúpila do semifinále juniorskej dvojhry na Australian Open! Šestnásťročná topoľčianska rodáčka zdolala vo štvrťfinále Kanaďanku Charlotte Robillard-Milletteovú 6:2, 6:2. Súperku brejkla päťkrát, svoje podanie stratila raz.

29. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Serena nedala Dominike šancu

 Dominika Cibulková neuspela vo štvrťfinále dvojhry na Australian Open v Melbourne. Vlaňajšia finalistka ako nasadená jedenástka prehrala s najvyššie nasadenou svetovou jednotkou Američankou Serenou Williamsovou za 65 minút 2:6, 2:6.

28. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková zabojuje o semifinále!

 Tereza Mihalíková si v Melbourne zahrá prvý raz v kariére v grandslamovom štvrťfinále dvojhry. Šestnásťročná juniorka z Topoľčian, zverenka Jána Studeniča, vyradila domácu Saru Tomicovú 7:5, 2:6, 6:2. Viktória Kužmová v osemfinále dvojhry vypadla, Alex Molčan postúpil už do semifinále štvorhry!

28. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Čepelová ide domov

Jana Čepelová, ktorá v Melbourne pre zápal pľúc neštartovala a liečila sa v tamojšej nemocnici, je už na ceste domov. Dôležité je, aby dlhú cestu z Melbourne cez Dubaj do Viedne, v sprievode trénera Martina Zathureckého, absolvovala bez problémov. Budú ju čakať rodičia, s ktorými sa z Bratislavy presunie domov do Košíc na doliečovanie.

27. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Bezsenné noci s Cibulkovou

Dominika Cibulková pripravuje v týchto dňoch svojim fanúšikom na Slovensku bezsenné noci. Z utorka na stredu ju čaká štvrťfinále na Australian Open so svetovou jednotkou Serenoua Williamsovou po 2.30 nášho času. Program v Aréne Roda Lavera pred týmto súbojom otvára o 01.00 hod. štvrťfinále Madison Keysová (USA) - Venus Williamsová (USA-18).

 

27. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková cez druhú nasadenú

 Nečakaný výsledok dosiahla za 2:23 hod. v Melbourne 16-ročná Tereza Mihalíková, ktorá v 2. kole junioriek na Australian Open vyradila 2. nasadenú Švajčiarku Jil Bele Teichmannovú 5:7, 7:6(5), 7:5. Rovnako ako Kužmová bude bojovať o postup do štvrťfinále, do ktorého Mihalíková už postúpila vo štvorhre.

27. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Cibulková mala senzačný deň!

Lanská finalistka Dominika Cibulková je v Melbourne vo štvrťfinále! Slovenská jednotka zdolala dvojnásobnú šampiónku Australian Open Victoriu Azarenkovú 6:2, 3:6, 6:3, keď využila prvý mečbal pri podaní súperky. Vo sviatočný Deň Austrálie zažíval pod zatiahnutou strechou arény Roda Lavera v Melbourne slovenský tenis opäť veľké chvíle. Súperkou desiatej tenistky sveta Dominiky Cibulkovej vo štvrťfinále bude svetová jednotka Američanka Serena Williamová, päťnásobná šampiónka Australian Open, s ktorou má bilanciu 0:4.

26. 01. 2015
Aktuality Více zde
 
news img

Rekordérka Cibulková

Po pondelkovom postupe do štvrťfinále Australian Open sa stala Dominika Cibulková slovenskou rekordérkou v počte účastí v tejto fáze grandslamového turnaja. Štvrťfinále v Melbourne 2015 je už Cibulkovej šiestym na turnajoch veľkej štvorky. V ére samostatnosti nik zo Slovákov takýto počet nedosiahol, maximom bolo doteraz päť účastí Cibulkovej a rovnaký počet má i Daniela Hantuchová.

26. 01. 2015
Aktuality Více zde