• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

Moška o Cibulkovej

Igora Mošku, generálneho sekretára Slovenského tenisového zväzu, podobne ako mnohých iných, prekvapila prehra Dominiky Cibulkovej na US Open. Mrzí ho však neadekvátna reakcia viacerých médií. Názor vyslovil na svojom twitterovom konte: 

29. 08. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Vo štvorhre iba Husárová

 Zo slovenských tenistov, ktorí vo štvrok nastúpili na US Open v prvom kole štvorhry, postúpila iba veteránka Janette Husárová, ktorá tak nasledovala Karolínu Schmiedlovú. Tá už postúpila deň predtým.

29. 08. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Lacko hladko prehral

Lukáš Lacko neuspel v 1. kole dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. Zverenec trénera Ladislava Simona podľahol Rakúšanovi Dominicovi Thiemovi 3:6, 3:6, 2:6. Posledným slovenským zástupcom v singli zostal Martin Kližan, ktorý nastúpi v piatok proti nasadenej šestke Čechovi Tomášovi Berdychovi.

28. 08. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Schmiedlová vo štvorhre ďalej

Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová s Američankou Christinou McHaleovou sa suverénnym spôsobom prebojovali do 2. kole štvorhry na grandslamovom turnaji US Open. V úvodnom kole si poradili s belgickým párom Alison Van Uytvancková, Yanina Wickmayerová v dvoch setoch 6:3, 6:1.

 

 

27. 08. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Čepelová nestačila na Halepovú

Jana Čepelová neuspela v 2. kole dvojhry na US Open. Zverenka trénera Martina Zathureckého prehrala napriek sľubnému úvodu so svetovou a nasadenou dvojkou Rumunkou Simonou Halepovou za 56 minút hladko 2:6, 1:6. Slovensko tak v New Yorku už nemá zastúpenie v ženskom singli.

27. 08. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Kližanov senzačný obrat

Martin Kližan sa po famóznom obrate prebojoval do 2. kola dvojhry na US Open. Zverenec českého trénera Martina Damma si v úvodnom kole poradil s belgickým kvalifikantom Steveom Darcisom po päťsetovej bitke 2:6, 3:6, 7:6 (5), 7:5, 6:4.

27. 08. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Hantuchová skončila

Daniela Hantuchová neobháji vlaňajšie štvrťfinále na US Open. V 2. kole prehrala s 22. nasadenou Francúzkou Alize Cornetovou 3:6, 3:6. Po boku Talianky Schiavoneovej neskôr vstúpila do štvorhry, ale dvojica vypadla hneď v prvom kole.

27. 08. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Dnes v akcii päť Slovákov

Vo Flushing Meadows dnes na US Open zasiahne do hry päť slovenských tenistov. Okrem singlististov Martina Kližana, Lukáša Lacka (1. kolo), Daniely Hantuchovej, Jany Čepelovej (2. kolo), sú v rozpise štvorhier aj Karolína Schmiedlová s Američankou McHalovou a Hantuchová s Taliankou Schiavoneovou.

27. 08. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Toto bola studená sprcha

Dominika Cibulková po vyradení v prvom kole US Open nemohla uveriť, že s 15-ročnou Američankou Catherine Bellisovou prehrala. Toto je ozajstná studená spcha na záver tohtoročného zámorského turné slovenskej jednotky, najhoršieho za posledných päť rokov.

27. 08. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Senzácia na účet Cibulkovej

 Dominika Cibulková neuspela v 1. kole US Open. Ako nasadená dvanástka nečakane prehrala s 15-ročnou Američankou Catherine Bellisovou 1:6, 6:4, 4:6. V rozhodujúcom sete nevyužila proti juniorskej svetovej dvojke a najmladšej hráčke pavúka náskok 3:1. Američanka je v rebríčku WTA 1208.

26. 08. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Zaslúžené halušky

Jana Čepelová a jej tréner Martin Zathurecký si po víťaznom prvom kole na US Open dopriali bryndzové halušky. Tréner zavesil fotogfrafiu na facebook s jedinou vetou: Víťazné bryndzové halušky v New Yorku.

26. 08. 2014
Aktuality Více zde
 
news img

Najmenšia proti najmladšej

Dominika Cibulková dnes nastúpi na US Open ako jediná zo slovenských tenistov. V prvom kole je jej súperkou na dvorci číslo 6 pätnásťročná Američanka Catherine Bellisová, svetová juniorská dvojka (cca o 21.00 SELČ).

26. 08. 2014
Aktuality Více zde