• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Aktuality

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Aktuality

 
news img

RG: Klein ďalej, Kovalík končí

Lukáš Klein (na snímke) sa suverénnym spôsobom prebojoval do druhého kola trojkolovej kvalifikácie na grandslamový turnaj Roland Garros. V úvodnom zápase si v pozícii nasadenej dvadsaťšestky poradil s Argentínčanom Marianom Navonem, ktorého zdolal 6:0, 6:4 za 66 minút. Zverenec trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza si v ďalšom kole zmeria sily s Talianom Flaviom Cobollim (159. ATP). 

23. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Gombos v kvalde víťazne

Norbert Gombos (na snímke) postúpil do druhého kola kvalifikácie na grandslamový turnaj Roland Garros. V pozícii dvadsiatehotretieho nasadeného hráča zdolal domáceho Francúza Antoina Ghibauda v troch setoch 6:7(4), 6:3, 6:1 za 131 minút. Zverenec trénera Tibora Tótha a kondičného Dávida Olasza sa v ďalšom kole stretne s Holanďanom Jesperom de Jongom (195. ATP).

22. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Hrunčáková po obrate ďalej

Viktória Hrunčáková (na snímke) postúpila do druhého kola trojkolovej kvalifikácie na druhý grandslamový turnaj roka Roland Garros. V úvodnom kole otočila vývoj zápasu s Britkou Sonay Kartalovou, ktorú zdolala 2:6, 7:5, 6:4 za 129 minút. Zverenka trénera Tomáša Hrunčáka a kondičného Kristiána Cupáka prehrávala v druhom sete 1:5, no tento nepriaznivý stav dokázala otočiť. Jej ďalšou súperkou bude domáca hráčka Nina Radovanovicová (565. WTA).

22. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Mravcová víťazkou singla na ITF J60 v Budapešti

Ema Mravcová získala titul vo dvojhre na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J60 v Budapešti. V pozícii nasadenej štvorky zvíťazila vo finále nad trojkou pavúka Viktóriou Židelovou, ktorú zdolala 7:6(3), 6:4. Pre sedemnásťročnú Mravcovú je to druhý singlový titul na juniorskom okruhu ITF.

21. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Kužmová s titulom z Monastiru

Katarína Kužmová získala titul vo dvojhre na turnaji ITF WTT W15 v tuniskom Monastire. Najvyššie nasadená hráčka zvíťazila vo finále nad dvojkou pavúka Hiroko Kuwatovou z Japonska a zdolala ju vo vyrovnanom zápase 3:6, 7:6(4), 6:3 za 158 minút. Pre dvadsaťjedenročnú Kužmovú je to štvrtý singlový titul na ženskom okruhu ITF, tretí v tomto roku.

FOTO: Instagram Kataríny Kužmovej

21. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

RG: Vyžrebovali kvalifikáciu

V nedeľu v Paríži vyžrebovali kvalifikáciu druhého grandslamového turnaja roka Roland Garros. Predstavia sa v nej štyria slovenskí reprezentanti - traja muži a jedna žena. V mužskom pavúku to budú Norbert Gombos, Lukáš Klein a Jozef Kovalík. Zo žien bude o postup do hlavnej súťaže bojovať Viktória Hrunčáková.

Istú účasť v hlavnom pavúku majú zo Slovákov Alex Molčan, Anna Karolína Schmiedlová a Kristína Kučová.

21. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Karol víťazom štvorhry na turnaji ITF v Prijedore

Miloš Karol (na snímke vpravo) spolu s Maročanom Adamom Moundirom získal titul vo štvorhre na turnaji ITF WTT M15 v bosnianskom Prijedore. Druhý nasadený pár si vo finále poradil s česko-ruskou dvojicou Petr Brunclík, Vitalij Švec a zdolal ju 6:3, 7:5 za 65 minút. Pre dvadsaťročného Karola je to štvrtý deblový titul na mužskom okruhu ITF, prvý v tomto roku.

20. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Pokorný s Lánikom kúsok od zisku deblového titulu

Lukáš Pokorný s Tomášom Lánikom boli kúsok od zisku deblového titulu na mužskom turnaji ITF WTT M15 v slovinskom meste Krško. Trojky pavúka nestačili vo finále na najvyššie nasadený ekvádorsko-argentínsky pár Alvaro Guillen Meza, Ignacio Monzon a vo vyrovnanom zápase mu podľahli 6:3, 6:7(3), 4-10 za 103 minút.

20. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Mihalíková už iba vo štvorhre

Tereza Mihalíková (na snímke) nezabojuje o postup do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA 250 v Štrasburgu (259 303 USD, antuka vonku). V úvodnom kvalifikačnom kole nestačila na štvrtú nasadenú Američanku Sophie Changovú a podľahla jej 3:6, 5:7 za 109 minút. Dvadsaťštyriročná Mihalíková sa na turnaji predstaví aj vo štvorhre po boku Češky Miriam Kolodziejovej. V prvom kole hlavnej súťaže ich čaká ruská dvojica Blinkovová, Gračevová.

20. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Prvý titul pre Jaškovú s Vargovou

Anika Jašková s Ninou Vargovou získali titul vo štvorhre na ženskom turnaji ITF WTT W15 v tureckej Antalyi. Vo finále si poradili s najvyššie nasadeným turecko-belgickým párom Doga Turkmenová, Amelie Van Impeová, ktorý hladko zdolali 6:2, 6:1. Pre obe Slovenky ide o zisk vôbec prvého titulu na ženskom okruhu ITF.

20. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Jamrichová finalistkou na turnaji ITF J300 v Santa Croce

Renáta Jamrichová sa prebojovala do finále dvojhry na významnom juniorskom turnaji ITF J300 v talianskom Santa Croce. Druhá nasadená hráčka nestačila v súboji o titul na Američanku Tyru Caterinu Grantovú a podľahla jej 3:6, 3:6. Pätnásťročná zverenka trénera Jána Matúša bola úspešná aj vo štvorhre, spolu s Rumunkou Marou Gaeovou prehrali až v semifinále.

20. 05. 2023
Aktuality Více zde
 
news img

Depešová a Naňo s finálovým ťažením na ITF J100 v Talline

Soňa Depešová (na snímke) sa prebojovala do finále dvojhry na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J100 v estónskom Talline. Pätnásťročná hráčka nestačila v súboji o titul na Švédku Leu Nilssonovú a podľahla jej 6:2, 4:6, 0:6. Z chlapcov sa na turnaji darilo Marekovi Naňovi. V dvojhre síce vypadol hneď v úvodnom kole, no vo štvorhre spolu s českým parťákom Jonášom Kučerom postúpili až do finále. V rozhodujúcom zápase prehrali s domácim párom Maijorov, Strasch 5:7, 6:0, 9-11.

20. 05. 2023
Aktuality Více zde