• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Davis Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Davis Cup

 
« 1234567 .. 10 »   2/41
news img

Kovalík: Bolo to o pár loptách

Ani v druhom singlovom zápase stretnutia proti Nemecku sa slovenskému daviscupovému tímu nepodarilo vybojovať bod. Jozef Kovalík nestačil vo vyrovnanom zápase tímových jednotiek na Yannicka Hanfmanna a podľahol mu 6:3, 3:6, 6:7(3) za 137 minút. Hoci podal dobrý výkon a zápas mal výborne rozohraný, na konci sa z víťazstva tešil súper.

10. 09. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Kovalík s tesnou prehrou

Slovenskí tenisti prehrávajú v dueli C-skupiny finálového turnaja Davisovho pohára s Nemeckom 0:2. O rozhodujúci bod pre výber kapitána Michaela Kohlmanna sa na harde v čínskom Ču-chaji zaslúžil Yannick Hanfmann. V druhej dvojhre v súboji tímových jednotiek zdolal Jozefa Kovalíka 3:6, 6:3, 7:6(3). V druhom sete za stavu 5:4 nevyužil Kovalík mečbal. Program uzavrie záverečná štvorhra. V piatok o 8.00 SEČ nastúpia Slováci proti USA.

10. 09. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

Klein: Súper ma dokázal zatlačiť

Slovenskí daviscupoví reprezentanti nastúpili na prvé stretnutie skupinovej fázy finálového turnaja Davisovho pohára v čínskom Ču-chaji (10. - 15. september) proti výberu Nemecka. Stretnutie otvoril Lukáš Klein, ktorý v súboji dvojok nestačil na Maximiliana Marterera a podľahol mu 4:6, 5:7 za 91 minút. Nemec upravil vzájomnú bilanciu s Kleinom na 3:2, pričom mu odplatil tohtoročnú prehru z kvalifikácie podujatia ATP Masters 1000 v kalifornskom Indian Wells.

10. 09. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Klein prehral úvodný zápas

Slovenskí tenisti prehrávajú po úvodnej dvojhre duelu C-skupiny finálového turnaja Davisovho pohára s Nemeckom 0:1. O úvodný bod pre tím kapitána Michaela Kohlmanna sa na harde v čínskom Ču-chaji postaral Maximilian Marterer, ktorý v dueli tímových dvojok zdolal Lukáša Kleina 6:4, 7:5. V druhom singli nastúpia proti sebe Jozef Kovalík a Yannick Hanfmann.

10. 09. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Nominácia SR proti Nemecku

Slovenskí reprezentanti si už v utorok od 8.00 SEČ zmerajú sily s výberom Nemecka v prvom stretnutí skupiny C finálového turnaja Davisovho pohára v čínskom Ču-chaji. Kapitán Tibor Tóth nominoval na stretnutie Lukáša Kleina, ktorý si v súboji tímových dvojok zmeria sily s Maximilianom Martererom. V zápase jednotiek vyzve Jozef Kovalík Yannicka Hanfmanna. Obaja majú so svojimi súpermi vyrovnanú zápasovú bilanciu, Kovalík s Hanfmannom 1:1, Klein s Martererom 2:2.

Do štvorhry nominoval slovenský kapitán Alexa Molčana s Igorom Zelenayom, ktorí by mali nastúpiť proti finalistom tohtoročného US Open Kevinovi Krawietzovi s Timom Pützom. Deblová nominácia sa však po odohratí singlových zápasov môže ešte meniť.

10. 09. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

Gombi: Reprezentovať je cenné

Posledným hráčom, ktorý sa pridal k slovenskému daviscupovému tímu v Ču-chaji, bol Norbert Gombos. Dlhoročný pilier slovenskej reprezentácie hral úspešne na challengeri v Šanghaji, na ktorom sa mu podarilo postúpiť až do semifinále. Na posledných troch turnajoch si pripísal trinásť víťazných zápasov a získal nielen potrebnú zápasovú prax ale aj sebavedomie, ktoré hrá v tenise rovnako významnú úlohu.

09. 09. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Slovensko do toho!

Už v utorok 10. septembra sa v čínskom Ču-chaji začínajú boje v skupine C finálového turnaja Davisovho pohára o postup medzi najlepšiu osmičku. Držte palce slovenským reprezentantom, ktorí sa stretnú s výbermi Nemecka, USA a Čile. Na snímke zľava Jozef Kovalík, Lukáš Klein, Igor Zelenay, Alex Molčan, Lukáš Pokorný a kapitán Tibor Tóth. V slovenskej nominácii je aj Norbert Gombos, ktorý ešte v Ču-chaji v čase fotografovania nebol.

FOTO: ITF - Davis Cup

09. 09. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

Alex: Povrch mi celkom vyhovuje

Slovenskí daviscupoví reprezentanti sa v čínskom Ču-chaji poctivo pripravujú na stretnutia skupinovej fázy finálového turnaja Davisovho pohára. Jedným z pilierov tímu kapitána Tibora Tótha je už niekoľko rokov Alex Molčan. Ten sa počas prebiehajúcej sezóny trápil so zranením zápästia, ktoré mu napokon v júni operovali. Do turnajového kolotoča sa vrátil minulý týždeň na antukovom challengeri v Come, na ktorom sa mu podarilo postúpiť do semifinále.

07. 09. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

Tóth: Náročné podmienky v Číne

Veľká časť slovenského daviscupového tímu pricestovala v utorok do dejiska skupinovej fázy finálového turnaja Davisovho pohára, ktorým bude čínsky Ču-chaj (10. - 15. september). Tím sa rozhodol cestovať s týždňovým predstihom, aby sa hráči mohli poriadne aklimatizovať a zvyknúť si na tamojšie podmienky. Kapitán Tibor Tóth má priamo v dejisku v príprave Lukáša Kleina, Jozefa Kovalíka, Alexa Molčana a Igora Zelenaya, v utorok večer sa pripojil aj náhradník Lukáš Pokorný. V Ču-chaji chýba už iba Norbert Gombos, ktorý tento týždeň hrá na challengeri v Šanghaji.

05. 09. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

Klein: Cieľom finálová osmička

Lukáš Klein sa v skupinovej fáze finálového turnaja Davisovho pohára predstaví prvý raz na ázijskej pôde. Pred duelmi C-skupiny v čínskom Ču-chaji má jasný cieľ - pomôcť tímu kapitána Tibora Tótha k postupu do vyraďovacej časti medzi elitnú osmičku. Slováci sa 10. - 15. septembra stretnú s Nemeckom, USA a Čile, účasť v Malage si vybojujú najlepšie dva tímy z každej zo štyroch štvorčlenných skupín.

04. 09. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

Tóth: Bojovať v každom zápase

Slovenskí tenisti v pondelok zamierili do dejiska skupinovej fázy finálového turnaja Davisovho pohára v čínskom Ču-chaji s cieľom prekvapiť. Účinkovanie v C-skupine odštartujú 10. septembra o 7.00 SEČ duelom proti Nemecku. V piatok ich v rovnakom čase čaká tím USA, o dva dni neskôr o 4.00 SEČ sa stretnú s Čile. Na novembrový finálový turnaj v španielskej Malage postúpia najlepšie dva tímy z každej skupiny.

02. 09. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Tóth nominoval do Číny

V skupinovej fáze finálového turnaja Davisovho pohára bude Slovensko reprezentovať pätica tenistov v zložení Jozef Kovalík, Lukáš Klein, Alex Molčan, Norbert Gombos a Igor Zelenay. Podujatie, na ktorom bude 16 tímov bojovať v štyroch rôznych skupinách, sa uskutoční 10. - 15. septembra. Slováci pod vedením kapitána Tibora Tótha nastúpia v C-skupine v čínskom Ču-chaji proti Nemecku, USA a Čile. Do novembrovej vyraďovacej fázy v Malage postúpia dva tímy z každej skupiny.

16. 07. 2024
Davis Cup Více zde
 
« 1234567 .. 10 »   2/41