• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-US Open: Šarapovovej duel trval vyše 2 hodín: "Užila som si dosť"

New York 31. augusta (TASR) - Ruská tenistka Maria Šarapovová sa prebojovala už do 3. kola dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. V 2. kole si poradila s Maďarkou Timeou Babosovou 6:7, 6:4, 6:1. Šarapovová sa vrátila na grandslamovú scénu po 15-mesačnej pauze. Bývalej svetovej jednotke koncom apríla vypršal dištanc za užitie meldónia, neštartovala však ani na Roland Garros ani vo Wimbledone.

Šarapovovej duel trval 2 hodiny a 19 minút. "V posledných dvoch dňoch som si tenisu užila naozaj dosť. Chcela som byť v tomto zápase čo najlepšie koncentrovaná, to sa mi podarilo," povedala po zápase ruská tenistka.

Ďalej ide aj tretia nasadená Španielka Garbine Muguruzová, ktorá si v dvoch setoch poradila s Číňankou Jing Jing Duan (6:4, 6:0). V 3. kole sa stretne so Slovenkou Magdalénou Rybárikovou. "V prvom sete to bolo vyrovnané, súperka veľmi dobre podávala a potrebovala som nejaký čas, aby som sa dostala do tempa. V druhom sete som sa cítila oveľa lepšie," zhodnotila duel úradujúca wimbledonská víťazka, ktorá Rybárikovú vyradila v semifinále na tráve All England Clubu.

wr jp

Vloženo: 31. 08. 2017       Kategorie: Tasr