• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Čech Hernych novým trénerom Andreja Martina

Trnava 6. novembra (TASR) - Slovenský daviscupový reprezentant a člen EMPIRE Tennis Academy Andrej Martin začal spolupracovať s novým trénerom. V rámci trnavskej tenisovej akadémie ho vedie rodák z Prahy Jan Hernych, bývalý 59. hráč sveta.

Martin, momentálne 163. tenista rebríčka ATP, bol v kontakte s českým koučom už dlhšie. "Ohľadne spolupráce sme v kontakte od minulého roka, ale až donedávna to nebolo aktuálne. Preto som rád, že sa to teraz podarilo zrealizovať. Je to bývalý hráč Top 100, takže má množstvo skúseností s tým, ako sa tam dostať. Okrem toho si myslím, že je to človek s podobnou povahou a zmýšľaním ako mám ja. To je pre mňa najdôležitejšie, aby sme našli spoločnú reč a dokázal mi pomôcť sa posunúť," povedal 28-ročný Martin pre www.empire-tennis-academy.com.

"Sme radi, že Jan Hernych sa stal trénerom našej akadémie. Prvá etapa jeho spolupráce s Andrejom je dohodnutá na tri mesiace od prvého novembra 2017 do konca februára 2018," uviedol v tlačovej správe predseda predstavenstva TC EMPIRE Trnava Miroslav Hlavna.

ms

Vloženo: 06. 11. 2017       Kategorie: Tasr