• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-PSO: Andrej Martin vypadol v 2. kole (4)

Bratislava 9. novembra (TASR) - Slovenský tenista Lukáš Klein neuspel v 2. kole dvojhry na bratislavskom challengeri Peugeot Slovak Open. Štvrtému nasadenému Rumunovi Mariusovi Copilovi podľahol v dvoch setoch 4:6, 5:7. Vlaňajší finalista zaznamenal 13 es a premenil dva z troch brejkbalov.

Klein bol rád, že si mohol v Aegon aréne NTC zahrať v hlavnej súťaži. "Ďakujem organizátorom za to, že mi udelili voľnú kartu. Dnes som nepodal optimálny výkon. Rozhodlo pár chýb na mojom servise. Pri Copilovom podaní som nemal šancu," povedal talentovaný Slovák pre oficiálnu stránku turnaja.

Medzi elitnú osmičku sa prebojoval ôsmy nasadený Slovák Lukáš Lacko. V troch setoch si poradil s Kanaďanom Felixom Auger-Áliassimeom 6:7, 6:4 a 6:3. V prvom sete prehrával 2:5, ale dostal ho do dlhého a dramatického tajbrejku, v ktorom nevyužil tri setbaly a jeho súper štvrtý už áno. Potom však domáci favorit už dotiahol duel do víťazného konca.

Vo štvrtok sa nedarilo Andrejovi Martinovi, ktorý v 2. kole prehral s Poliakom Kamilom Majchrzakom 6:4, 3:6 a 2:6.

dvojhra - 2. kolo:

Marius Copil (4-Rum.) - Lukáš KLEIN (SR) 6:4, 7:5, Franko Škugor (Chor.) - Márton Fucsovics (2-Maď.) 6:7 (4), 6:4, 6:3, Lukáš LACKO (8-SR) - Felix Auger-Áliassime (Kan.) 6:7 (11), 6:4, 6:3, Kamil Majchrzak (Poľ.) - Andrej MARTIN (SR) 4:6, 6:3, 6:2

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o 4. odsek a ďalší výsledok

la jp

Vloženo: 09. 11. 2017       Kategorie: Tasr