• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Fed: Vandewegheová zdolala v úvode finále Sasnovičovú dvakrát 6:4

Minsk 11. novembra (TASR) - Domáce Bielorusko vstúpilo do finále tenisového Pohára federácie proti USA prehrou. Alexandra Sasnovičová nestačila v úvodnej sobotňajšej dvojhre na Coco Vandewegheovú, keď jej podľahla v dvoch setoch dvakrát 4:6.

Sasnovičová doplatila v úvodnom sete na to, že stratila hneď svoje prvé podanie. V ďalšom priebehu si obe hráčky servis udržali a Američanka ho doviedla k triumfu 6:4 aj vďaka piatim esám a svoju súperku nepustila ani k jednému brejkbalu. V druhom dejstve viedla Vandewegheová 4:2, domáca hráčka dokázal vďaka druhému brejku v zápase vyrovnať. Následne však opäť stratila servis a jej súperka už dopodávala do víťazného konca, pričom využila hneď prvý mečbal.

V druhej dvojhre nastúpi vo vypredanej aréne Čižovka víťazka US Open Sloane Stephensová proti Aryne Sobolenkovej. Vandewegheová sa v úvodnej nedeľňajšej dvojhre stretne so Sobolenkovou a Stephensová nastúpi proti Sasnovičovej. Vo štvorhre si zahrajú Alison Riskeová a Shelby Rogersová proti Vere Lapkovej a Lidzliji Marozovej.

finále Pohára federácie - sobotňajšie dvojhry:

Bielorusko - USA 0:1

Alexandra Sasnovičová - Coco Vandewegheová 4:6, 4:6

ny

Vloženo: 11. 11. 2017       Kategorie: Tasr