• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Roland: Thiem a Djokovič postúpili do semifinále dvojhry (2)

Paríž 6. júna (TASR) - Rakúsky tenista Dominic Thiem sa v semifinále na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži stretne s najvyššie nasadeným Novakom Djokovičom zo Srbska. Rozhodli o tom štvrtkové štvrťfinálové zápasy, v ktorých si Thiem poradil s Rusom Karenom Chačanovom 6:2, 6:4, 6:2 a Djokovič s Nemcom Alexandrom Zverevom 7:5, 6:2, 6:2.

Thiem a Djokovič doplnili semifinalistov Rafaela Nadala zo Španielska a Švajčiara Rogera Federera, ktorí si postup vybojovali v utorok. Chačanov zdolal na parížskej antuke v 3. kole Slováka Martina Kližana, vo štvrťfinále však už ťahal jednoznačne za kratší koniec. Vlaňajší finalista triumfoval za hodinu a 50 minút.

Jednoznačný bol aj duel Djokoviča so Zverevom, Nemec držal s favoritom krok iba v prvom sete. Líder svetového rebríčka zatiaľ na turnaji nestratil ani set a prebojoval sa do svojho deviateho semifinále na Roland Garros, trofej získal v roku 2016.

muži - dvojhra - štvrťfinále:

Novak Djokovič (1-Srb.) - Alexander Zverev (5-Nem.) 7:5, 6:2, 6:2, Dominic Thiem (4-Rak.) - Karen Chačanov (10-Rus.) 6:2, 6:4, 6:2

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená v perexe, o 3. odsek a ďalší výsledok.

wr ak

Vloženo: 06. 06. 2019       Kategorie: Tasr