• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Katarína Kužmová postúpila do štvrťfinále turnaja Privatbanka Open (4)

Bratislava 9. júla (TASR) - Členka Národného tenisového centra Romana Čisovská postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji Privatbanka Open v Bratislave. V 1. kole si v areáli Slávie STU poradila s ôsmou nasadenou Michaelou Kadlečkovou 3:6, 6:3, 6:1.

"Bol to veľmi náročný zápas. Mišku dobre poznám, obe sme boli veľmi nervózne. V druhom sete som už prehrávala 0:3, no podarilo sa mi otočiť nepriaznivý vývoj. Nebol to môj najlepší výkon," uviedla Čisovská pre oficiálnu webovú stránku Slovenského tenisového zväzu.

V dueli o postup do semifinále sa stretne s víťazkou súboja medzi najvyššie nasadenou Švajčiarkou Belindou Benčičovou a Biancou Behúlovou. "Určite by som si chcela zahrať s Belindou, ktorá je hráčka svetovej Top 10. Bola by to pre mňa veľká skúsenosť," zdôraznila talentovaná Slovenka.

ženy - dvojhra - 1. kolo:

Katarína Kužmová (SR-7) - Sara Suchánková (SR) 1:6, 6:1, 6:2, Vivien Juhászová (SR-6) Radka Zelníčková (SR) 6:2, 6:4, Eszter Mériová (SR) - Chantal Škamlová (SR-5) 6:2, 6:4, Viktória Morvayová (SR-4) - Yvonna Žuffová (SR) 6:0, 6:3, Romana Čisovská (SR) - Michaela Kadlečková (SR-8) 3:6, 6:3, 6:1

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o ďalšie výsledky

la lg la

Vloženo: 09. 07. 2020       Kategorie: Tasr