• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-US Open: Bradyová po postupe do štvrťfinále: "Hrala som agresívne" (2)

New York 6. septembra (TASR) - Americká tenistka Jennifer Bradyová sa stala prvou štvrťfinalistkou ženskej dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. V osemfinále ako nasadená dvadsaťosmička zdolala šampiónku z roku 2016 Nemku Angelique Kerberovú hladko 6:1, 6:4.

Bradyová postúpila premiérovo medzi elitnú osmičku na niektorom z podujatí veľkej štvorky. Američanka sa proti Kerberovej presadila rýchlou, agresívnou hrou, robila minimum nevynútených chýb. V dueli o účasť v semifinále nastúpi proti víťazke súboja medzi ôsmou nasadenou Chorvátkou Petrou Martičovou a Kazaškou Juliou Putincevovou.

Bradyová po premenenom mečbale v návale radosti odhodila raketu. "Je to skvelý pocit byť prvýkrát v grandslamovom štvrťfinále, som šťastná. V prvom sete som nechybovala, v druhom to bolo predsa len komplikovanejšie. Bola som trochu frustrovaná, pretože ma bolela noha. Som rada, že som to zvládla v dvoch setoch. Mala som taktický plán, hrala som agresívne a diktovala som tempo. Vo voľnom čase počas koronapauzy som veľa drela na kondičke a vyplatilo sa mi to," uviedla Američanka v prvom pozápasovom rozhovore.

ženy - dvojhra - osemfinále:

Jennifer Bradyová (USA-28) - Angelique Kerberová (Nem.-17) 6:1, 6:4

UPOZORNENIE: správa je rozšírená o hlas Bradyovej.

la ak

Vloženo: 06. 09. 2020       Kategorie: Tasr