• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-US Open: Medvedev prešiel suverénne cez Borgesa do štvrťfinále (2)

New York 2. septembra (TASR) - Ruský tenista Daniil Medvedev potvrdil pozíciu favorita a hladko postúpil do štvrťfinále dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. V osemfinále si piaty hráč turnaja poradil s nenasadeným Portugalcom Nunom Borgesom 6:0, 6:1, 6:3.

Medvedev sa medzi najlepšiu osmičku v New Yorku prepracoval piatykrát z uplynulých šiestich ročníkov. Vo štvrťfinále narazí na úspešnejšieho z dvojice Jannik Sinner - Tommy Paul. "Tommy hral v tejto sezóne neuveriteľne, proti Jannikovi to je vždy náročné. Nech bude mojim súperom ktokoľvek, bude to výborný zápas a teším sa na neho. Milujem hrať v New Yorku, je to moje obľúbené mesto a toto je môj najobľúbenejší turnaj," prezradil priamo na kurte Medvedev, ktorý má z tohto podujatia zatiaľ jediný grandslamový titul (2021).

Suverénnym spôsobom si postup zaistil aj Brit Jack Draper. Nasadený hráč číslo 25 zdolal nenasadeného Čecha Tomáša Macháča 6:3, 6:1, 6:2. Na turnaji veľkej štvorky sa medzi najlepšiu osmičku dostal premiérovo.



muži - dvojhra - osemfinále:

Daniil Medvedev (Rus.-5) - Nuno Borges (Portug.) 6:0, 6:1, 6:3, Jack Draper (V. Brit.-25) - Tomáš Macháč (ČR) 6:3, 6:1, 6:2



UPOZORNENIE: Správa je rozšírená v perexe, o 2. odsek a ďalší výsledok



ha tt

Vloženo: 02. 09. 2024       Kategorie: Tasr