• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Naňo víťazom áčkového turnaja na Slovane

Marek Naňo (TC EMPIRE Trnava) získal ďalší titul na turnaji starších žiakov triedy A. Na dvorcoch TK Slovan Bratislava si vo finálovom zápase poradil s Tomášom Talajkom (TK Kúpele Piešťany) 6:1, 6:3. Víťazstvo si pripísal aj vo štvorhre, po boku klubového spoluhráča Patrika Hulína zdolal v súboji o titul najvyššie nasadený pár Jakub Medveď, Samuel Melaga 6:3, 6:4.

05. 08. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Naňo s ďalším turnajovým víťazstvom

Marek Naňo si po dvoch výhrach na áčkových turnajoch starších žiakov pripísal ďalšie víťazstvo, tentoraz na podujatí kategórie B v Žiline. Vo finále si ako najvyššie nasadený hráč poradil s turnajovou dvojkou Patrikom Chrenom 6:1, 6:3.

21. 07. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Naňo víťazom druhého áčka starších žiakov za sebou

Marek Naňo získal titul na turnaji starších žiakov triedy A na dvorcoch TA Prešov. Vo finálovom zápase si poradil s Matejom Markovičom 6:4, 6:2. Pre 14-ročného hráča TC EMPIRE Trnava je to druhé víťazstvo za sebou na áčkovom turnaji. Na prelome júna a júla sa radoval z víťazstva na domácich dvorcoch po jednoznačnej finálovej výhre nad Filipom Poklembom. 

17. 07. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Béčko mladších žiakov na Slávii pre Ivaška a Šupovú

Maksym Ivaško vyhral turnaj triedy B v kategórii mladších žiakov, ktorý sa uskutočnil na dvorcoch Slávie STU Bratislava. Vo finále si poradil s Alexom Čechom hladko 6:1, 6:2. V debli však Ivaško titul po boku Lukáša Chrena nezískal, nad ich sily bola dvojica Alex Adam Fano, Michal Mikuš. Dvojhru dievčat vyhrala Kali Šupová, ktorá vo finále zdolala Oleksandru Ifailovovú 6:2, 6:3. Vo štvorhre sa radoval pár Nicole Emma Herdická, Dominika Petríková.

17. 07. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Áčkový turnaj na Slávii vyhrali Almási a Chudejová

Alfréd Almási vyhral turnaj triedy A v kategórii dorastu, ktorý sa uskutočnil na dvorcoch Slávie STU Bratislava. Vo finále si poradil s najvyššie nasadeným Radovanom Michalikom 6:3, 7:6(2). Michalik po boku Jakuba Kaťucha zvíťazil vo štvorhre. Dvojhru aj štvorhru dievčat vyhrala Mia Chudejová, ktorá vo vyrovnanom finále singla zdolala Emu Baraniakovú 6:3, 6:7(4), 6:4. V debli sa radovala spolu s Elou Pláteníkovou.

06. 07. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Slávia obhájila titul v extralige

Tenisti TK Slávia STU Bratislava sa stali víťazmi extraligy mužov. Vo finále zdolali TK LOVE 4 tennis Bratislava 5:2. O všetkom rozhodli až záverečné dve štvorhry. Hráčom Slávie STU sa podarilo to, čo ešte žiaden iný tím na Slovensku nedokázal. Získali štyri extraligové tituly v sérii, dovedna ich majú už jedenásť.

12. 06. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Slovanistky vyhrali extraligu

Hráčky TK Slovan Bratislava získali titul v slovenskej extralige v ročníku 2020. Vo finále zdolali TC EMPIRE Trnava 4:1 a oplatili im vlaňajšiu finálovú prehru. Pre slovanistky je to celkovo dvanásty extraligový titul. O všetkom bolo rozhodnuté už po dvojhrách. Švajčiarka so slovenskými koreňmi Belinda Benčičová deklasovala Terezu Mihalíkovú 6:0, 6:0 a zvýšila náskok hostiek na 3:1. Víťazstvo Slovana spečatila Viktória Kužmová, ktorá si poradila s Annou Siskovou 6:4, 6:3.

12. 06. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Majstrovstvá mladších žiakov na západe vyhral Bairo

Víťazom letných majstrovstiev západoslovenského regiónu v kategórii mladších žiakov sa stal Dylan Bairo (TC EMPIRE Trnava). Vo finále si poradil s Markom Bekénim (Tenis team Nové Zámky). Bairo zvíťazil aj vo štvorhre, spolu s Alexom Adamom Fanom (TK HSC Piešťany) zdolali Bekéniho s Martinom Krahulcom (TK Senica).

10. 06. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Trnava o titul so Slovanom

Hráčky TC EMPIRE Trnava zvíťazili v semfinále ženskej extraligy nad družstvom TK Slávia SPU Nitra 4:1 a v piatok budú obhajovať vlaňajší titul. Ich finálovými súperkami budú tenistky TK Slovan Bratislava, ktoré zvíťazili na dvorcoch TK Kúpele Piešťany 5:0.

10. 06. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Bratislavské finále extraligy

Tenisti Slávie STU Bratislava sa ako prví prebojovali do finále extraligy mužov. Obhajcovia titulu zvíťazili v semifinále na kurtoch MŠK Poprad-Tatry 5:0. Ich piatkovým finálovým súperom bude TK LOVE 4 tennis Bratislava, ktorý si poradil s TC Draci Matúškovo rovnako bez straty zápasu.

10. 06. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Mladší žiaci Trojan a Herdická zvíťazili na východe

Majstrami východoslovenského regiónu mladších žiakov vo dvojhre sa stali Samuel Trojan a Nicole Emma Herdická (obaja TJ Sokol Prešov). Ich finálovými súpermi boli Peter Gallo (TK Rožňava) a Timea Gross (TK Mladosť Košice). Vo štvorhre titul vybojovali Šimon Dióssy (TK Mladosť Košice) s Jakubom Vaskym (TC Slávia UPJŠ Košice), ktorí zdolali pár Peter Lukáč (TJ Sokol Prešov), Marko Strompf (TK DRANaM Košice). Dievčenskú štvorhru vyhrala dvojica Stella Cinkaničová (TK Mladosť Košice), Nela Kuriľáková (TK Profitennis Academy Prešov) nad párom Gross, Herdická. 

10. 06. 2020
Tenis doma Více zde
 
news img

Matunák a Gáliková víťazmi v kategórii mladších žiakov

Letné majstrovstvá bratislavského regiónu v kategórii mladšieho žiactva usporiadal TK Petržalka. Víťazom chlapčenskej dvojhry sa stal Martin Matunák (TK Slovan Bratislava), vo finále si poradil s Lukášom Chrenom (TK Slávia STU Bratislava). Matunák vyhral aj štvorhru, spolu s klubovým spoluhráčom Alexom Čechom zdolali pár Chren, Peter Danko (TK Slávia STU Bratislava). Medzi dievčatami titul získalaTerezka Gáliková (TK LOVE 4 tennis Bratislava) po finálovej výhre nad Nikol Sevald (OZ Talent NiZa Bratislava). Gáliková po boku Michaely Martišovej zvíťazila aj vo štvorhre nad párom Karin Vallová, Katarína Medviďová (obe TK Slávia STU Bratislava).

10. 06. 2020
Tenis doma Více zde