• TIPOS
  • PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Seniori ŠK Slávia Filozof Bratislava s majstrovským titulom

Majstrovstvá Slovenska družstiev seniorov 35+ vyhrala na dvorcoch TK Kúpele Piešťany Slávia Filozof Bratislava. Vo finále zdolala VIVA Šport Hodruša Hámre 4:0, keď body víťaza získali Marián Hatiar, Michal Mertiňák, Viktor Bruthans a Tomáš Janči.

11. 09. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Regionálne kolá Detského DC a FC s Nadáciou SPP

Cez víkend sa uskutočnili regionálne kolá Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP. Hralo sa na štyroch miestach, z ktorých prinášame fotografie.

 

08. 09. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Titul majstra SR v starších žiakoch do Banskej Bystrice

Starší žiaci TC BASELINE Banská Bystrica získali titul majstrov Slovenska družstiev. Na dvorcoch TC Empire Trnava zdolali vo finále TK Mladosť Košice 4:3. Bronz vybojoval tím usporiadateľského kubu.

04. 09. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Stašie žiačky TC Empire Trnava získali majstrovský titul

Stašie žiačky TC Empire Trnava získali na dvorcoch TK Žilina titul majsteriek Slovenska. Vo finále zdolali domáci tím 5:2, bronz vybojoval TK Love4 tennis Bratislava.

01. 09. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Dorastenci TC Empire Trnava získali titul

Titul majstra Slovenska družstiev získali na dvorcoch Slávie STU v Bratislave dorastenci TC Empire Trnava.

28. 08. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Prvenstvo na M SR družstiev mladších žiačok patrí TC Empire Trnava

Mladšie žiačky TC Empire Trnava vyhrali vo finále majstrovtiev družstiev v Prešove nad domácim tímom Tenisovej akadémie Prešov a získali titul majsteriek Slovenska.

25. 08. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Dorastenky TK Slávia STU Bratislava sú majsterky Slovenska

Dorastenky TK Slávia STU Bratislava získali titul na majstrovstvách SR družstiev na dvorcoch TK Kúpele Piešťany. Striebro získali dorastenky TC Empire Trnava a bronz domáce Piešťany.

25. 08. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Na dvoroch Slávie STU vyhrali Medveď a Michalčíková

Turnaj B mladšieho žiactva na dvorcoch Slávie STU Bratislava vyhrali vo dvojhre Jakub Medveď ( TK Banská Bystrica) a Bernadette Michalčíková ( TC Topoľčany).

20. 07. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Na Slávii STU vyhrali Behúň a Cibáková

Na dorasteneckom turnaji triedy A sa v sobotu rozhodlo o víťazoch vo dvojhre. Prvenstvo medzi dievčatami na antuke Slávie STU v Bratislave získala domáca hráčka arbora Cibáková, medzi chlapcami Adam Behúň (TK Love 4 tennis Bratislava). Foto Dušan Barbuš

07. 07. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

O zmenách v plážovom tenise

Po piatich rokoch existencie plážového tenisu na Slovensku sa od roku 2018 dostal pod krídla Slovenského tenisového zväzu. Zmena priniesla so sebou viacero noviniek, o ktorých sme hovorili s organizátormi turnajov v plážovom tenise Petrom Miklušičákom a Katarínou Páleníkovou. Rozhovor je aktuálny, lebo už túto sobotu 30. júna je v areáli BVC Draždiak v bratislavskej Petržalke na programe prvý turnaj.

28. 06. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Chcú byť ako Nadal a Federer

Vyhrať grand slam a byť ako Federer a Nadal. To je túžba tenistov do 10 rokov, ktorí na piešťanskom sústredení v minulých dňoch odpovedali na tucet otázok dotazníka. Zostavovatelia dotazníka sa ich pýtali okrem iného aj na to, čo by chceli v tenise dosiahnuť  a kto je ich tenisový vzor. Aj u dievčat – čo je prekvapujúce – prevažuje odpoveď, že za svoj vzor pokladajú Nadala a Federera. Ale aj Djokoviča, Thiema, Halepovú, Wozniacku, či Muguruzovú.

22. 06. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Sústredenie desaťročných

V Piešťanoch sa na dvorcoch TK Kúpele skončilo trojdňové sústredenie tenistov do 10 rokov. Pod vedením trénerov Rastislava Nakládala, Daniela Čálika, Moniky Martinkovej, Alexandry Grácovej, Mareka Hrehorčíka absolvovalo sústredenie po 12 chlapcov a dievčat. Tenisti (3 + 3 z každého regiónu) mali v rámci programu aj testy pod vedením kondičného trénera Rudolfa Pátka a metodika zväzu Juraja Nemčeka.

21. 06. 2018
Tenis doma Více zde